Past Meetup

13. WordPress Meetup Niš - #WPNis

This Meetup is past

93 people went

Deli - prostor za kreativno delovanje

Davidova 2 · Niš

How to find us

https://www.google.com/maps?f=q&hl=en&q=Davidova+2,+Ni%C5%A1,+rs

Location image of event venue

Details

Pozdrav drugari,

Nakon letnje pauze, novi (i nikako baksuzni), 13. WP Niš meetup stiže 27. septembra od 18:00h na dobro poznatom mestu, u Deli Prostoru.

Kao i uvek, očekuju nas vrlo interesantna predavanja, sa iskusnim predavačima iz WordPress zajednice. To su Milan Đorđević koji će sve nas malo više uputiti u to kako voditi WordPress agenciju, Nemanja Cimbaljević sa temom "7x Contact Form 7" i Aleksandar Predić.

Predavanje: Kako voditi WordPress Agenciju - Milan Đorđević

U 10 "lakih" koraka opisaćemo put kojem bi svaka agencija, firma, kompanija trebalo da teži kako bi uspešno poslovala i održala nivo zadovoljstva i kvaliteta kako klijenta tako i svojih zapošljenih. Primenljiv šablon na bilo koji tip biznisa ili neformalnog tipa vođenja posla (grupa freelancera), predstaviće način na koji smo došli do zadovoljavajućih rezultata u našoj firmi.

CTO i projekt menadžer u firmi Shindiri Studio. Ljubitelj novih tehnologija i novih pristupa u rešavanju problema. Organizator raznih WordPress događaja u Srbiji i WordPress entuzijast, član #WCEU organizacionog tima.

Predavanje: 7x Contact Form 7 - Nemanja Cimbaljević

Contact Form 7 je jedan od najpopularnijih plugin-ova za integraciju kontakt fromi u WordPress sajt. Kroz svoje predavanje, Nemanja će da nam bliže objasni kako plugin funkcioniše kroz 7 dana i 7 kratkih priča i 7 dodataka za contact form 7 ili kako da (profesionalni) život učinimo lakšim.

Nemanja je programer od 2005. godine i veliki pobornik otvorenog koda i zajednice. Uživa u radi sa wordpress-om od same ideje, preko platforme do samog cilja. Volonter, predavač, ko-organizator WordPress događaja u Srbiji, ali i širom Evrope.

Predavanje: Mini radionica - Aleksandar Predić

Mini radionica gde ćemo na primeru iskodirati neku WP funkcionalnost. Nije potrebno poneti laptop, predavač će uživo raditi i odgovarati na pitanja.

PHP / WordPress Developer u kompaniji Shindiri Studio, jedan od osnivača #WPNis zajednice, član #WCEU org tima.

Ukoliko nemate vremena da čitate sve gore navedeno, evo kratke agende.

***Agenda***

18:00h - Otvaranje - Milan Đorđević
18:15h - Kako voditi WordPress agenciju - Milan Đorđević
19:00h - 7x Contact Form 7 - Nemanja Cimbaljević
19:45h - Pauza
20:00h - Mini radionica - Aleksandar Predić
20:45h - Kraj okupljanja

Ulaz je besplatan, ali je prijava obavezna. Molim vas za RSVP.

Hvala prijateljima na podršci

Druženja su potpuno neprofitna i ne bi bila na ovom nivou bez naših prijatelja koji nas podržavaju i zalažu se za to. Veliko hvala Deli prostoru za kreativno delovanje (http://deli.rs/), Jugofarmu (https://www.facebook.com/ApotekaJugofarm), Media Steam-u (http://mediastream.rs/) na podršci u organizovanju ovog okupljanja.

Proširimo #WPNis zajednicu

Ukoliko podržavate naše napore i želite da pomognete da #WPNiš zajednica postane još bolja javite se na grupi (http://www.meetup.com/wordpress-nis/) na meetup.com sajtu i Facebook grupi (https://www.facebook.com/wpnis).