Skip to content

WorkplaceDudes Meetup #1

Photo of Jeroen Burgerhout
Hosted By
Jeroen B. and 2 others
WorkplaceDudes Meetup #1

Details

Met enorme vreugde en een sprankelende energie kondigen wij, de WorkplaceDudes, vol trots onze allereerste en langverwachte meetup aan op dinsdag 27 juni 2023!
Dit wordt een onvergetelijke gelegenheid waar we samen genieten van inspirerende sessies en na afloop is er ook tijd om te gamen.

Programma:
17:00 - 18:30 inloop / eten / drinken / netwerken

18:30 - 19:15 Jan Bakker - What’s new with Identity Security in Azure Active Directory?

"In deze sessie praat Jan je bij over de laatste ontwikkelingen op gebied van Identity Security in Azure AD. De ontwikkelingen gaan snel, en dat vraagt flexibiliteit van zowel eindgebruikers als van de beheerders.

In deze sessie leer hoe de verschillende Azure AD features in elkaar grijpen, en waar ze elkaar kunnen versterken. We kijken naar een aantal common practices, maar zeker ook naar een aantal common mistakes. Hoe maak je ‘de boel’ veilig, maar blijf je ook gebruiksvriendelijk? Kortom: na deze sessie ben je weer helemaal bij!"

19:15 - 19:45 Engin Soysal - Van onmogelijk naar mogelijk!

"Ontdek de kracht van creativiteit, innovatie en doorzettingsvermogen in de presentatie 'Van Onmogelijk naar Mogelijk'. Drie inspirerende verhalen laten zien dat alles mogelijk is. Stap in een wereld van grenzeloze mogelijkheden en laat je inspireren om onoverkomelijke uitdagingen te overwinnen.”

19:45 - 20:30 Rudy Ooms - Dr intune, how I stopped syncing and loved the certificate.

"De eerste stappen van de MDE (intune) enrollment en hoe het Intune certificaat op het apparaat komt en MMP-C enrollment overeenkomst met de MDE. Sync issues en hoe op te lossen"

20:30 - 22:00 Wrap up en borrel

Locatie:
Campus Delta - Campus Offices
Rietbaan 2-12
2908 LP Capelle aan den IJssel

Photo of WorkplaceDudes NL group
WorkplaceDudes NL
See more events
Rietbaan 2-12 · Capelle aan den IJssel
3 spots left