addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwchatcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrosseditemptyheartexportfacebookfolderfullheartglobegmailgoogleimageimagesinstagramlinklocation-pinmagnifying-glassmailminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonplusprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Myke kretser for tekstil og design

  • Feb 13, 2014 · 6:00 PM

Elektronikk forbindes ofte med masse komponenter loddet fast på grønne kort. Det trenger ikke være slik og det er en bevegelse på gang for å bruke elektronikk også innen klær, mote og design. Adafruit lanserte nylig en hel serie med Arduino-basert utstyr som tåler lett vask og disse lar deg sy inn lysdioder, brytere, GPS, lys-sensor, akselerometer og annen elektronikk - rett inn i ditt eget design.

Denne kvelden tar Jens Chr med seg et solid utvalg av både komponenter for å lage myke kretser, strømførende tråd, tekstiler og stoffer som leder strøm og etter en rask introduksjon kan alle få ta på og eksperimentere med disse. Har du holdt på med "soft circuits" og har noe å vise fram? Bli med og del erfaringer!

Apropos - The Ellen Show hadde en kommentar om akkurat dette forleden:

Join or login to comment.

27 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy