addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

GAME JAM : Ludumdare 27

Ludumdare er et online-arrangert spillutviklingshelg, hvor man konkurrerer i å lage spill på 48-timer på et gitt tema stemt fram av deltakerne.

Planen er at de som er gira på Ludumdare kan møtes på Bitraf og lage spill, framfor å sitte hjemme alene og svette over kompilatoren. Her kan det brainstormes og syntax error forsvinner på null komma niks, og vi kan dele tips og triks og playteste spill i hytt og pine.

Det finnes to varianter av utfordringen:

Ludumdare compo

Du er med i konkurransen hvor du kan vinne heder og ære om du blir stemt frem av internett som beste spill. du må lage alt selv! Alle assets, bilder, lyder, alt av programmering, alt må være laget av en person. Dette er den orginale Ludumdare.

Ludumdare JAM

Her kan du danne et team for å få laget et spill. Denne formen har også en tidsfrist på 72 timer istedet for 48. Dette for å gi litt mer slingringsmonn.

Det finnes mer beskrivelse av hvordan ludumdare fungerer på www.ludumdare.com

Join or login to comment.

7 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy