addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

BudapestJS Pages

A JavaScript mára az egyik legfontosabb webes programozási nyelvvé nőtte ki magát. Több hazai fejlesztő és cég számára egyértelműen az egyik fő webes fejlesztési irányvonal, a HTML, CSS és JavaScript alapú webhelyek, webalkalmazások készítése jelenti a jövőt.

Ennek a meetupnak a fő célja, hogy összehozza azokat a fejlesztőket, dizájnereket, tanácsadókat és menedzsereket, akik mindennapi professzionális munkájuk során - mások számára is hasznos - ismereteket, tapasztalatokat szereztek, és ezeket szívesen megosztanák egymással, valamit azokkal, akik még csak most kezdenek ismerkedni a JavaScripttel.

A találkozókat havonta egy alkalommal fogjuk megtartani.

Előadók számára hasznos információk itt érhetők el.

A meetuppal kapcsolatos naprakész híreket a Facebook oldalunkon tudjátok követni. A korábbi előadások anyagai ugyanitt elérhetők.

Table of Contents

Page title Most recent update Last edited by
Hasznos információk elöadók számára April 7, 2010 11:20 AM Janos H.
About BudapestJS May 19, 2010 2:37 PM Török G.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy