Decemberi JavaScript meetup

  • December 13, 2011 · 7:00 PM

This meetup event is hungarian speaking. If you're interested in one of the topics, we encourage you to convince the speaker to give their talk in English.

Szabó Attila (Prezi): Real User Monitoring

Hogyan tudjuk meg, mit látnak a felhasználók? Kliens oldali teljesítmény mérés eszközei modern böngészokben. Mit adott nekünk a Web Performance Working Group?

Farkas Máté (VCC): SVN vagy/és Git

A verziókezelés alapjairól nem szükséges beszélni, hiszen mindegyikünk nap, mint nap használ különféle eszközöket. A rutinszeruen kiadott parancssori utasításokon túl azonban már kevesebben értik, mi a lényegi különbség az egyes programok között. Egy konkrét területre fókuszálva szeretném megmutatni, miben hozott óriási változást a Git, és miért éri meg SVN szerverhez Git klienssel csatlakozni.

Stocker Dániel (Wwidd): Recept JavaScriptben írt desktop alkalmazáshoz
Hozzávalók: böngészo, pehelykönnyu webszerver, Node.js, (OOP, MVC, stb.) framework, DOM- és adatmanipulációs könyvtárak, adatbázis, pluginek. Tálalás: lokálisan, vagy akár egy távoli tabletrol. Elkészítés: na errol fog szólni az eloadás.

 

Az eseményen való részvétel ingyenes.

Az eseményt üdítőkkel a Prezi támogatja.

Join or login to comment.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Create your own Meetup Group

Get started Learn more
Rafaël

We just grab a coffee and speak French. Some people have been coming every week for months... it creates a kind of warmth to the group.

Rafaël, started French Conversation Group

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy