Past Meetups (142)

What we're about

WELKOM BIJ BIERTJE! DE NEDERLANDSE GEZELLIGHEIDSGROEP IN DENVER, BOULDER COLORADO EN OMSTREKEN! Online sinds 2009.

Het is de bedoeling om regelmatig samen met andere lokale Nederlanders en natuurlijk ook onze lokale Vlamingen een pintje te drinken of een hapje te eten na het werk of in het weekend, een feestje te vieren, een barbequetje te doen in de zomer, een potje te voetballen, informatie uit te wisselen, en wat al niet meer.

https://secure.meetupstatic.com/photos/event/c/d/3/4/600_381652532.jpeg

GEWOON INFORMEEL EN GEZELLIG!

We spreken wanneer we samen zijn over het algemeen Nederlands, maar Engels sprekende vrienden en "significant others" zijn natuurlijk ook van harte welkom want we spreken vanzelfsprekend ook Engels en we toasten zowiezo in elke taal!

KOM ER DUS BIJ..

Je inschrijving is VRIJBLIJVEND EN KOSTENLOOS (dit is geen "officiele" club, maar eenvoudigweg een gezelligheidsinitiatief). Je wordt zo automatisch op de hoogte gehouden van wat er zoal gaande is binnen onze lokale Nederlandse en Vlaamse gemeenschap hier in ons mooie Colorado.

ZO GA JE DUS NIETS MEER MISSEN!

Als je iets anders wilt voorstellen laat het ons dan weten, we zijn graag bereid je te het te helpen organizeren en te helpen promoten. Hopelijk tot gauw ziens bij een van onze get togethers!

Hartelijke groet, Elisa, Rene, Paul en Sjef.

LINKS:

Nederlandse Basisschool De Petteflet: www.depetteflet.org (http://www.depetteflet.org/) Nederlandse Winkel Dubbel Dutch: http://www.dubbeldutchdenver.com

Members (226)

Photos (338)

Find us also at