What we're about

WELKOM BIJ BIERTJE! DE NEDERLANDSE GEZELLIGHEIDSGROEP IN DENVER, BOULDER COLORADO EN OMSTREKEN! Online sinds 2009.

Het doel van onze groep is om van tijd tot tijd samen te komen met andere lokale Nederlanders en natuurlijk ook met onze lokale Vlamingen om samen wat te drinken, samen een hapje te eten na het werk of in het weekend, een feestje te vieren, een barbequetje te doen in de zomer, een potje te voetballen, informatie uit te wisselen, de nederlandse taal te oefenen en wat al niet meer.

https://secure.meetupstatic.com/photos/event/c/d/3/4/600_381652532.jpeg

GEWOON INFORMEEL EN GEZELLIG...

We spreken wanneer we samen zijn over het algemeen Nederlands, maar Engels sprekende vrienden en "significant others" zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom want we spreken vanzelfsprekend ook Engels en we toasten zowiezo in elke taal!

KOM ER DUS BIJ..

Je inschrijving is VRIJBLIJVEND EN KOSTENLOOS (dit is geen "officiele" club, maar eenvoudigweg een gezelligheidsinitiatief). Je wordt zo automatisch op de hoogte gehouden van wat er zoal gaande is binnen onze lokale Nederlandse en Vlaamse gemeenschap hier in ons mooie Colorado.

ZO GA JE DUS NIETS MEER MISSEN...

Als je iets anders wilt voorstellen laat het ons dan weten, we zijn graag bereid je te het te helpen organizeren en te helpen promoten. Hopelijk tot gauw ziens bij een van onze get togethers!

POST COVID..

Met de inmiddels gelukkig sterk verbeterde COVID situatie hier in Colorado zijn we weer klaar om evenementen en borrels te organizeren. Deze zomer staan naast het huidige EK voetbalfeest ook weer onze welbekende borrels, en tegen het einde van de zomer wellicht ook nog een Oranje of Oktoberfeest in de planning volgens ons beproefde Konningsdagconcept.

Stay tuned voor meer info..

Hartelijke groet, Jullie Biertje Team.

LINKS:

Nederlandse Basisschool De Petteflet: www.depetteflet.org (http://www.depetteflet.org/) Nederlandse Winkel Dubbel Dutch: http://www.dubbeldutchdenver.com

Upcoming events (1)

UNITED IN ORANGE! Oranje EK voetbalfeest Nederland - 1/8 finale in Denver!

Allen heel veel dank voor jullie komst tot nu toe!

De volgende wedstijd die we samen gaan kijken is de 1/8ste finale Nederland - TBD. Deze wedstrijd wordt gespeeld aankomende zondag om 10:00am.

Kom ook dan weer gezellig naar ons Oranjehonk Sloan's Lake Tap and Burger - 1565 Raleigh Street, Suite 100 in Denver. Iedereen is van harte welkom!

HUP HOLLAND, en hopelijk tot zondag bij Sloan's Lake Tap and Burger!

Parkeergelegenheid is ruim voorhanden in de buurt.

Groet,
Dirk, Rom en Rene.

Photos (376)

Find us also at