What we're about

Lean Coffee - ahogy Budapesten csináljuk:-) Havi rendszeres találkozóinkon a lean és TPS szemléletéről, annak alkalmazási tapasztalatairól beszélgetünk. Ha érdekel lean menedzsment, a veszteségek csökkentése, az érték és minőségszemléletű megközelítés, az emberek fejlesztése akkor csatlakozz hozzánk egy kávéra!

A csapatunkba örümmel várunk minden lean szakértőt és a téma iránt érdeklődőt - gyártás, az egészségügy, IT, bank, oktatás vagy bármely más területről.

Lean Coffee - Budapest style! We meet every month in Budapest to talk about Lean and TPS philisophy and those application experiences in Hungary and around the world. Join us if you get excited about limiting wastes, increase quality level, developing your people or even just want to know more about them.

Lean professionals are welcome in the group from every area- eg. manufacturing, healthcare, bank , education, IT, even from government, public sector...

Nézd meg a videónk, inspirálódj velünk! / Watch this video! - for some inspiration about Budapest Lean Coffee:

https://www.youtube.com/watch?v=I7l8PasRtnA&feature=youtu.be

Bővebb információs a weblapunkon / For more information please visit our website_

http://leannovation.hu/lean_coffee/

Upcoming events (2)

Lean on the Beach 2021

Holiday Beach Budapest

Inspiráció - Szakértelem - Közösség

Ismét egy teljes napos szakmai programmal készülünk a nyári vakációra, melyre minden lean iránt érdeklődő szakembert nagy szeretettel várunk!
A programba a korábbi lean coffee talákozók legsikeresebb témái mellett bekerültek aktualitások, üdítő gyakorlati workshopok, és természetesen a klasszikus Lean Coffee meetingeknek is hagyunk időt. A konferencia alkalmából publikáljuk Paul Akers: Száműzzük a hanyagságot című könyvének magyar nyelvű fordítását.

Találkozzunk a Beach-en, július 7-én!

Jelentkezés és további információ:
https://leannovation.hu/esemeny/lean-on-the-beach-2021-konferencia-a-lean-jegyeben/

Kecskemét LC – Változásmenedzsment a "Mindig így szoktuk csinálni.." margójára!

Helló KECSKEMÉT!

Mindig így szoktuk csinálni...Hallottad vagy mondtad már ezt a 4 szavas mondatot a munkád kapcsán? Mit üzen és miben gátol a lean transzformáció során?
A lean megközelítésben kódolva a szemléletváltás, ami rettentő sok komfortzónán kívül álló változtatási igényt hív elő...És a változás szinte mindig (még ha eltérő szintű is) ellenállással jár. Az ellenállással pedig meg kell tudni küzdeni minden szervezeti szinten...
Az este során ezt a témát vesszük elő, ránézünk a változás pszichológiájára és persze összegyűjtjük a személyes példákat (megoldásokat) is!

Az este második felében Lean Coffee meeting struktúra mentén folytatjuk a beszélgetést! A módszerről részletesebben itt olvashatsz:https://leannovation.hu/budapest/

Hozzájárulás: 2500 ft/fő, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.

Ugorj be egy kávéra, hozd el az ötleted, tapasztalod – legyen a Kecskemét Lean Coffee a Te meetinged!
Amennyiben a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a személyes találkozást, úgy a Zoom csatornánkon találkozunk. Részletek később!

Past events (94)

Debrecen Lean Coffee - Szemléletváltás

Carol Art Cafe

Photos (281)

Find us also at