What we're about

Lean Coffee - ahogy a Leannovation közösségben csináljuk:-) Havi rendszeres találkozóinkon a lean és TPS szemléletéről, annak alkalmazási tapasztalatairól beszélgetünk. Ha érdekel lean menedzsment, a veszteségek csökkentése, az érték és minőségszemléletű megközelítés, az emberek fejlesztése akkor csatlakozz hozzánk egy kávéra!

A csapatunkba örümmel várunk minden lean szakértőt és a téma iránt érdeklődőt - gyártás, az egészségügy, IT, bank, oktatás vagy bármely más területről.

Lean Coffee - Leannovation style! We meet every month in Budapest, Kecskemét, Debreceb and Győr to talk about Lean and TPS philisophy and those application experiences in Hungary and around the world. Join us if you get excited about limiting wastes, increase quality level, developing your people or even just want to know more about them.

Lean professionals are welcome in the group from every area- eg. manufacturing, healthcare, bank , education, IT, even from government, public sector...

Nézd meg a videónk, inspirálódj velünk! / Watch this video! - for some inspiration about Leannovation:

https://www.youtube.com/watch?v=TH1KHAva7R4

Bővebb információs a weblapunkon / For more information please visit our website_

http://leannovation.hu/lean_coffee/

Upcoming events (3)

Budapest Lean Coffee - A Facilitátor, Wieland Veronikával

Needs a location

A lean facilitátor (koordinátor) képzésünk több éve sikerrel fut, de azért rendre belefutunk a kérdésbe: Mi / ki az a facilitátor? Mi köze ennek a szerepkörnek a lean-hez, vagy általában a fejlesztési folyamatokhoz? Nagyon is fontos szerep...hisz ahol személyeket, csoportokat érintő változás indukálódik, ott különösen hangsúlyos a csoportfolyamatok/elakadások mederben tartása, az együttműködés segítése. Ezért nagy öröm a szakmának, hogy a témában Wieland Veronika "A facilitátor" címmel egy hiánypótló könyvet jelentetett meg a közelmúltban:-)
A facilitátor – a szó eredeti jelentéséhez mérten – megkönnyíti és elősegíti a csapat munkáját és haladását. Bár külföldön régóta bevett gyakorlat, hogy a szervezetek facilitátor segítségével fejlesztik a csapatok együttműködést, idehaza ez talán még kevésbé tudatos/ismert tevékenység. Szeptember 7.-én tanuljunk együtt a témáról Verotól, akivel a könyv kapcsán beszélgetve választ kapunk sok-sok kérdésre a szereppel kapcsolatban! Verot ismerve egy nagyon inspiratív estére számíthattok!
A bemelegítő téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk, legyen az gyártás, szolgáltatás vagy bármely téma ami a szervezeti kiváltságot segíti. Hozd el témádat, oszd meg tapasztalatod!

Hozzájárulás: Az esemény látogatása Leannovation Egyesületi tagsággal díjmentes. Részletek, csatlakozás: https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.
Ha először jársz nálunk, a hozzájárulás: 2500 ft/fő, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.
Várunk mindenkit!

Győr Lean Coffee - Toyota termelési rendszer kézikönyv - 1973

Needs a location

A Leannovation Egyesület ebben az évben a Toyota termelési rendszer kézikönyvének 1973-as kiadását fordította le.
A magyar kiadás előszavát Horváth-Szalai János írta. Vele beszélgetünk a szeptemberi Győr Lean Coffee felvezető témájában.

  • Vajon milyen üzenete van Taiichi Ohno 1973-as könyvének napjainkban?

Az esemény látogatása Leannovation Egyesületi tagsággal díjmentes. Részletek, csatlakozás: https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.
Ha először jársz nálunk, a hozzájárulás: 2500 ft/fő, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.
Várunk mindenkit!

Debrecen Lean Coffee - Toyota termelési rendszer kézikönyv - 1973

Needs a location

A Leannovation Egyesület ebben az évben a Toyota termelési rendszer kézikönyv, 1973-as kiadását fordította le és tette díjmentesen hozzáférhetővé a magyar lean közösségnek. Taiichi Ohno-ék ezzel kezdték terjeszteni beszállítói körükben a termelési rendszerüket.

A szeptemberi Debrecen Lean Coffee bemelegítő témájaként erről a könyvről beszélgetünk.

  • Nekünk fordítóknak, lektornak mit adott ez a könyv.
  • Milyen aktualitásai vannak napjainkban?

... és nem tudjuk kihagyni a márciusi Toyota termelési rendszer és genba élménytúrát Japánban sem :)

Gyertek! Új helyszínünk van! Debrecen HUB!

A Debrecen Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Leannovation Egyesület részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Amennyiben először jársz nálunk és kipróbálnád, 2500 Ft/fő hozzájárulást kérünk, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.

Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.

Várunk szeretettel mindenkit!

Past events (134)

Lean on the Beach - konferencia a lean jegyében

Needs a location

Photos (347)

Find us also at