What we're about

Lean Coffee - ahogy a Leannovation közösségben csináljuk:-) Havi rendszeres találkozóinkon a lean és TPS szemléletéről, annak alkalmazási tapasztalatairól beszélgetünk. Ha érdekel lean menedzsment, a veszteségek csökkentése, az érték és minőségszemléletű megközelítés, az emberek fejlesztése akkor csatlakozz hozzánk egy kávéra!

A csapatunkba örümmel várunk minden lean szakértőt és a téma iránt érdeklődőt - gyártás, az egészségügy, IT, bank, oktatás vagy bármely más területről.

Lean Coffee - Leannovation style! We meet every month in Budapest, Kecskemét, Debreceb and Győr to talk about Lean and TPS philisophy and those application experiences in Hungary and around the world. Join us if you get excited about limiting wastes, increase quality level, developing your people or even just want to know more about them.

Lean professionals are welcome in the group from every area- eg. manufacturing, healthcare, bank , education, IT, even from government, public sector...

Nézd meg a videónk, inspirálódj velünk! / Watch this video! - for some inspiration about Leannovation:

https://www.youtube.com/watch?v=TH1KHAva7R4

Bővebb információs a weblapunkon / For more information please visit our website_

http://leannovation.hu/lean_coffee/

Upcoming events (3)

Budapest Lean Coffee - Eisberg Hungary Kft. látogatás és Közgyűlés

Gazsi Zoltánnak, az Eisberg salátaüzem vezetőjétől legutóbb a Lean on the Beach konferencián találkoztunk, ahol egy igazán inspiráló, magával ragadó előadást hallhattunk Tőle. Október 5.-én az Eisberg Hungary Kft lesz a Budapest Lean Coffee házigazdája ugyanis személyesen látogatunk el az általa vezetett gyárba. A szervezetüknél évek óta meghatározó az érték mentén történő gondolkodás, a lean szemléletű működés. Magát is, csapatát is tudatosan fejleszti, a szervezet építésénél nála a fejleszthető emberi értékek és lehetőség vannak a fókuszban. Az esemény indításaként hallhatunk majd egy előadást a témában, ezt követően pedig látogatást teszünk a genbán.
A szakmai program után 13:00 órától Leannovation Egyesület közgyűlést tartunk, melynek részletei a honlapon olvashatók. (https://leannovation.hu/wp-content/uploads/2022/09/meghivo_leannovation-egyesulet-kozgyules_2022.pdf)
A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/

Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.
(Az Eisberg Hungary Kft. gyárlátogatás létszámkorlátos esemény , ahol tagvállalatonként max. 2 fő jelentkezését tudjuk biztosítani.)
Várunk mindenkit!

Kecskemét Lean Coffee - A TPS időtálló üzenetei

Needs a location

Halló Kecskemét! Ősszel 2 éves lesz a fórumunk melyre egy igazán "lean-es" beszélgetést tervezünk. A konferencián debütált, júliustól minden érdeklődő számára szabadon letölthető a "Toyota Termelési Rendszer kézikönyv 1973", melyet a Leannovation csapata fordított.
A Toyotát sikerre vivő termelési rendszerük alapgondolatait, megközelítésüket és felismeréseiket foglalta össze T. Ohno a kézikönyvben, amit a beszállítóikkal való tudásmegosztás és ezáltal történő fejlesztésük szándéka motivált. Egyszerre kapunk apró példákkal megvilágított módszer-ismertetéseket és ismerjük meg a mögöttük rejlő gondolkodásmódot, az évtizedek során elmélyült és rendszerré épített bölcsességet. Taichii Ohno majd 50 éve megfogalmazott alapgondolatai, megközelítése ma is aktuális és érvényes - olvasd el és beszélgessünk TPS időtálló üzenetei kapcsán! Link a könyvhöz: https://leannovation.hu/konyvajanlo/toyota-termelesi-rendszer-kezikonyv-1973/
A Warm-up téma után kötetlen Lean Coffee beszélgetésekkel folytatjuk az estét. Hozd el témádat, oszd meg tapasztalatod!
A Lean Coffee fórum eseményei Leannovation Egyesületi tagsággal látogathatók, a tagság számára díjmentesen. Részletek, csatlakozás:https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Amennyiben először jársz nálunk és kipróbálnád, 2500 ft/fő hozzájárulást kérünk, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.
Várunk mindenkit!

Győr Lean Coffee - Az érték - 5 alapelv - 1. rész

Needs a location

Térjünk vissza az alapokhoz. Nézzük meg és értelmezzük mi a lean 5 alapelve, amit a Lean szemlélet című könyvben fogalmaztak meg.
A következő 5 Győr Lean Coffeen ezt dolgozzuk fel egyesével. Októberben az első, az érték meghatározása lesz. Stasztny Péter vezeti fel a témát.

Kell egy stabil pont változó világunkban, amikor jellemzően nehezen követhetők az egymást követő események, az értékek folyamatosan átrendeződnek.
Mi az LC-ben nem tehetünk mást, mint a Lean gyökerekhez térünk vissza, nem túl messzire, csak a „Lean Thinking” könyv megjelenéséig. Az első kiadás 1996-ban jelent meg, a második 2003-ban, a „Lean szemlélet” pedig 2009 óta érhető el magyar nyelven.

Most 2022 második felét írunk. Eltelt 25 év.
Mi adja a stabil pont aktualitását, miért és hogyan építsünk rá?

Az esemény látogatása Leannovation Egyesületi tagsággal díjmentes. Részletek, csatlakozás: https://leannovation.hu/leannovation-egyesulet/
Az eseményen kép- és hangfelvétel készül.
Ha először jársz nálunk, a hozzájárulás: 2500 ft/fő, amit kávéra, frissítőkre és szendvicsre fordítunk.
Várunk mindenkit!

Past events (138)

Photos (352)

Find us also at