Next Meetup

Van een monoliet naar een schaalbare applicatie (.Net)
Stel, je bent tien jaar geleden begonnen met een applicatie voor het verwerken van zorgdeclaraties. Dan komt de vraag om twintig keer meer data gaan verwerken dan op dit moment mogelijk is. In deze sessie zal Marc Gerritsen je meenemen in het proces hoe Topicus dit heeft aangepakt. Hoe de MVC webapp is gemigreerd naar ASP.NET Core en het datamodel is aangepast om de vergrootte hoeveelheid data te managen. Ook transitie naar Windows Docker containers en het klaarmaken voor een eventuele deployment in de cloud zal aan bod komen. Inschrijven: Inschrijven kan via dit formulier: https://www.dotned.nl/dotned-bijeenkomst/van-een-monoliet-naar-een-schaalbare-applicatie/?id=148 Over Marc Gerritsen: Direct na het afronden van de studie Hogere Informatica aan de Saxion Hogeschool in Enschede begonnen bij Topicus in 2004. Na een jaar te hebben geprogrammeerd in Java ge-switched naar .NET om niet weer terug te gaan. Begonnen met het maken van applicaties voor het verkopen van hypotheken. Later overgestapt naar de financiële afhandeling van de zorg waar zowel aan de kant van zorgverzekeraars als zorgverleners systemen zijn ontwikkeld. Op dit moment bezig een grote update door te voeren aan onze zorgverzekeraars backoffice. Locatie: Deze bijeenkomst vindt plaats bij Topicus in Deventer. Zoals gebruikelijk is deze avond, na inschrijving, geheel gratis! We beginnen om 19:00 maar de deuren gaan om 18:00 open voor een hapje en een drankje.

RSVPs are closed

Topicus

Singel 25 · Deventer

  Past Meetups (12)

  What we're about

  Dit is een groep voor software ontwikkelaars geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van software development. Vanuit Topicus in Deventer organiseren we evenementen over nieuwe ontwikkelingen in Java, .Net, Big Data en meer.

  De evenementen vinden plaats in ons nieuwe kantoor in hartje Deventer–een voormalig schoolgebouw met een mooie theaterzaal en houtgestookte pizzaoven.

  "De wijzen komen uit het oosten" is een bekend gezegde, maar als je van de verkeerde kant van de IJssel komt ben je ook van harte uitgenodigd om je in te schrijven voor onze evenementen.

  Members (396)

  Photos (20)