What we're about

Interessert i digitale brukeropplevelser? Det er vi i IxDA Stavanger også, og ønsker å etablere et uformelt faglig samlingspunkt for folk som jobber med brukeropplevelse.
Hvem passer IxDA-treffene for? Kommunikasjonsfolk, markedsfolk, frontend-folk, studenter, folk som vurderer en karriere innen brukeropplevelser, ux- og interaksjons-folk, digititaliseringsfolk, webfolk.
—— mer om IxDA ——
IxDA Stavanger ble startet i 2015 av en gjeng med entusiaster. Vi møtes over uformell prat og deler faglige erfaringer - gjerne over en øl.
IxDA er en global, frivillig, ikke-kommersiell interesseorganisasjon for interaksjonsdesignere. IxDA er et uformelt faglig samlingspunkt for alle som steller med brukeropplevelse, uansett fagbakgrunn.
Vi er en forening av frivillige og det er gratis å være medlem. Alt gjøres på dugnad. Planen er å arrangere en håndfull faglige bransjetreff i året. Jo fler som engasjerer seg, jo enklere blir det å få opp aktivitetsnivået.
Det finnes forgreininger av IxDA i Oslo, Trondheim og Bergen.
Les mer om IxDA: http://ixda.org/about/ixda-mission

Upcoming events (3)

#53 IxDA SVG: Meetup placeholder (Save the date)

Innoasis

Save the date - more info coming

#54 IxDA SVG: Visual facilitation intro and drawing workshop (Save the date)

Save the date - more info coming! This will meetup will be a drawing class - and be held online.

#55 IxDA SVG: Procreate drawing workshop (Save the date)

Innoasis

Save the date - more info coming! This will meetup will be a drawing workshop to learn procreate. This meetup will be held online.

Past events (52)

51# IxDA SVG: Designing Conversational AI

Okse

Find us also at