What we're about

Interessert i digitale brukeropplevelser? Det er vi i IxDA Stavanger også, og ønsker å etablere et uformelt faglig samlingspunkt for folk som jobber med brukeropplevelse.

Hvem passer IxDA-treffene for? Kommunikasjonsfolk, markedsfolk, frontend-folk, studenter, folk som vurderer en karriere innen brukeropplevelser, ux- og interaksjons-folk, digititaliseringsfolk, webfolk.

—— mer om IxDA ——

IxDA Stavanger ble startet i 2015 av en gjeng med entusiaster. Vi møtes over uformell prat og deler faglige erfaringer - gjerne over en øl.

IxDA er en global, frivillig, ikke-kommersiell interesseorganisasjon for interaksjonsdesignere. IxDA er et uformelt faglig samlingspunkt for alle som steller med brukeropplevelse, uansett fagbakgrunn.

Vi er en forening av frivillige og det er gratis å være medlem. Alt gjøres på dugnad. Planen er å arrangere en håndfull faglige bransjetreff i året. Jo fler som engasjerer seg, jo enklere blir det å få opp aktivitetsnivået.

Det finnes forgreininger av IxDA i Oslo, Trondheim og Bergen.
Les mer om IxDA: http://ixda.org/about/ixda-mission

Upcoming events (5)

#28 IXDA Stavanger: Fra oppgavelister til utforsking og radikalt fokus på mål

I 2013 hadde Sparebank1 månedlige releaser, produktutviklingen var tradisjonell og de la planer ett år i forveien for hva som skulle lanseres året etter. Slikt funker ikke i 2020. Sparebank1 Utvikling er Sparebank1-bankenes produkt- og teknologiselskap. 21 produktteam jobber autonomt og sammen for å skape en enklere og bedre hverdagsøkonomi for folk flest. - Hvordan bygger vi de riktige tingene, og bygger vi de riktig? - Hva må designere huske på som en del av et multidisiplinært team? - Og hvordan kom man frem til at kansellering av tjenester som HBO Nordic og Storytel skulle skje i nettbanken? Noe som virker helt åpenbart når en har fått det, men som ikke nødvendigvis er det før du har det i hendene. Dette, og mye mer, skal Thomas Allan Nygaard snakke om på meetup #28. Thomas er Produkteier for nettbank og mobilbank (privatmarked) i SpareBank1 Utvikling. Som oppvokst eidar (fra Eid i Sogn og Fjordane), inngift siddis og Oslo-pendler har Thomas en variert bakgrunn, men samtidig vært en del av bankbransjen på Nord-Jæren i 15 år. Han tror på å sette ambisiøse mål og å gi autoritet til produktteamet for å finne den beste veien til målet.

IXDA Stavanger Meetup

Innovation Dock

Join us for excellent discussions, beer and snacks – details on this meetup to follow!

IXDA Stavanger Meetup

Innovation Dock

Join us for excellent discussions, beer and snacks – details on this meetup to follow!

IXDA Stavanger Meetup

Innovation Dock

Join us for excellent discussions, beer and snacks – details on this meetup to follow!

Past events (26)

Photos (44)