What we're about

Vezetőknek és leendő vezetőknek. Találkozzunk, beszélgessünk és cseréljünk tapasztalatot a people management izgalmas világáról

▫️ ▫️ ▫️

A csoport célja, hogy rendszeres időközönként rendezzek meetupokat vezetői, azon belül is főként a people management témákról. Itt a helyed, ha vezetőként dolgozol, vagy gondolkodsz a vezetői pályán.

Milyen vezetőnek lenni?Mik a jelen kor kihívásai? Milyen a jó visszajelzés? Milyen egy jó 1 on 1 beszélgetés? Mitől jó egy teljesítmény beszélgetés? Hogyan vonzzunk be tehetségeket? Hogyan vezessük junior csapattagjainkat a szenioiráts irányába? Hogyan tudunk ezen területeken fejlődni?

▫️ ▫️ ▫️

Ki csinálja a csoportot?

A csoport és a meetupok mögött jelenleg egymagam, Nádai Gábor (Mefi) állok. Jelenleg az ingatlan.com IT vezetőjeként dolgozom, korábban szoftverfejlesztéssel foglalkoztam, de volt már saját cégem is. 2018-ban elnyertem Az év fiatal vezetője díjat KKV kategóriában. Az elmúlt években aktívan foglalkozom vezetői témákkal, és szeretnék közösséget építeni azokkal, akik szintén ezen a területen dolgoznak.

Van egy témajavaslatod? Előadnál?

Írj a mefi@mefi.be címre vagy itt a meetup.com-on. Bármilyen vezetéshez kapcsolódó téma jöhet.

Ha van egy jó témád, de kicsit izgulsz az előadás miatt, írj bátran, tudok segíteni a felkészülésben.

Helyszín?

Ha van egy jó helyszíned, ami alkalmas lehet a meetupok lebonyolításra, vedd fel velem a kapcsolatot a mefi@mefi.be címen vagy itt a meetup.com-on!

Past events (4)

4. Leadership Meetup Budapest - Online kiadás

Online event

3. Leadership Meetup Budapest @ Stretch Conference

Urania National Film Theater

2. Leadership Meetup Budapest

Skyscanner Budapest

1. Leadership Meetup Budapest

ingatlan.com Zrt.

Photos (29)