What we're about

A meetup eseményeit a jövőben a Stretch Leadership Meetup (https://www.meetup.com/StretchCon-Meetup) csoportban találjátok meg. 💚

Tavaly csatlakoztam a Stretch leadership és management konferencia szervezőcsapatába. 2020-ban csináltunk közösen meetupot és az első teljesen online konferencia szervezésében is részt vehettem. A Stretch konferencia mellett az a terv, hogy rendszeresen fogunk meetupokat is szervezni.

Egyelőre maradunk a teljesen online formánál, de ahogy majd a járványhelyzet enyhül, szeretnénk hibrid módon továbbmenni: lesz élő helyszín, de online közvetítés is.

Ez egyben azt is jelenti, hogy ez a csoport ebben a formájában meg fog szűnni. Ez viszont egyáltalán nem rossz hír, sőt: egy nagyon jó lehetőség, mert már nem csak én, hanem egy profi szervezőcsapat is áll majd a meetup mögött, ami sokkal több teret ad arra, hogy még több és még jobb minőségű eseményt csináljunk.

Ha kedvelitek a Leadership Meetup Budapest tematikáját, és akár az eseményen is voltatok korábban, mindenképpen csatlakozzatok a Stretch Leadership Meetup csoportba.

Köszi szépen, hogy eddig követtétek ezt a csoportot, és remélem viszont láthatlak titeket a Stretch színekben szervezett meetupokon.

Mefi

Past events (4)

4. Leadership Meetup Budapest - Online kiadás

This event has passed

3. Leadership Meetup Budapest @ Stretch Conference

Urania National Film Theater

2. Leadership Meetup Budapest

Skyscanner Budapest

1. Leadership Meetup Budapest

ingatlan.com Zrt.

Photos (29)