Skip to content

What we’re about

A meetup eseményeit a jövőben a Stretch Leadership Meetup csoportban találjátok meg. 💚


Tavaly csatlakoztam a Stretch leadership és management konferencia szervezőcsapatába. 2020-ban csináltunk közösen meetupot és az első teljesen online konferencia szervezésében is részt vehettem. A Stretch konferencia mellett az a terv, hogy rendszeresen fogunk meetupokat is szervezni.


Egyelőre maradunk a teljesen online formánál, de ahogy majd a járványhelyzet enyhül, szeretnénk hibrid módon továbbmenni: lesz élő helyszín, de online közvetítés is.


Ez egyben azt is jelenti, hogy ez a csoport ebben a formájában meg fog szűnni. Ez viszont egyáltalán nem rossz hír, sőt: egy nagyon jó lehetőség, mert már nem csak én, hanem egy profi szervezőcsapat is áll majd a meetup mögött, ami sokkal több teret ad arra, hogy még több és még jobb minőségű eseményt csináljunk.


Ha kedvelitek a Leadership Meetup Budapest tematikáját, és akár az eseményen is voltatok korábban, mindenképpen csatlakozzatok a Stretch Leadership Meetup csoportba.


Köszi szépen, hogy eddig követtétek ezt a csoportot, és remélem viszont láthatlak titeket a Stretch színekben szervezett meetupokon.

Mefi