addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Social@Work - SMC030 'Basic&Beyo­nd'

Tijdens deze meetup verkennen we de wereld van interne communicatie en corporate social networks. Transformatie, samenwerken, tooling, working out loud en nog veel meer.

Ruud Huigsloot en Peter Staal zullen het podium bestieren en je alles vertellen over 'Social @ Work' op woensdag 19 april bij Tribes Papendorp.

Ook zullen we weer Live radio gaan maken met BNR, wees dus op tijd, om 1850 uur gaan we beginnen, om 1900 uur stipt begint de uitzending.

Nog iets tofs! Ben je lid van Community Managers Nederland | CMNL, dan is jouw stoeltje voor de meetup al afgerekend en is jouw entree dus vrij, meld je dus snel aan!

Wij hebben er zin in jij ook!?

Sprekers

Ruud Huigsloot | @ruudhuigsloot | T-mobile

Ruud is de laatste 8 jaar ondernemer geweest in loondienst bij T-Mobile. Gefascineerd door de onbegrensde mogelijkheden van (sociale) technologie en de impact daarvan op de relatie tussen bedrijven, klanten en medewerkers. Hij is jarenlang verantwoordelijk geweest voor de strategische doorontwikkeling van de selfservice-omgeving van T-Mobile en heb de basis gelegd voor de My T-Mobile app. 

Daarnaast is hij de geestelijk vader van de T-Mobile Community, award winning webcare, alle grote T-Mobile social kanalen, de introductie van Facebook Workplace en de CEO App. Een ambassadeurs app voor medewerkers met 2 jaar op rij >70% actief gebruik. Vanaf 1 maart begonnen aan een nieuw avontuur, op zoek naar nieuwe invulling van zijn fascinatie.

Ruud gaat in op zijn ervaringen met Workplace (Facebook at Work) bij T-mobile. De implementatie van dit platform, en vooral het succes van de implementatie komen aan bod.

Peter Staal | @peterstaal | BIND

Peter is onafhankelijk community consultant en eigenaar van consultancy bureau Bind. Met Bind helpt hij organisaties onder andere met het implementeren en activeren van sociale intranetten. Hij heeft in het verleden onder andere gewerkt voor organisaties als LeasePlan, Rijkswaterstaat, PGGM & CO, CROW en het ROC van Amsterdam. 

Peter staat regelmatig op het podium zo ook weer op het 'Congres Intranet' en nu dus op het podium van SMC030. Hij zal zich oa richten op het meekrijgen van de organisatie via tooling en via Working Out Loud.

BNR Gangmakers, BNR | @bnrgangmakers

Deze meetup gaan we LIVE Radio maken met 'BNR Gangmakers'. Hoe tof is dat! 

Iedere woensdag tussen 1900 en 1930 uur heeft 'BNR Gangmakers' uitzending en dit is altijd een interactieve aangelegenheid. Op locatie met debat en stellingen én zeker ook een stem voor jou via de interruptiemicrofoon, dus meng je in het gesprek, laat van je horen!

Tof, samen @smc030 & @bnrgangmakers maak ik wo 19 apr LIVE radio, jij? http://bit.ly/2nSjJD5 #smc030 #bnr - [click to tweet] 

Community Managers Nederland vrij entree, CMNL | 

Community Managers Nederland is opgericht op 7 februari 2011 en heeft zichzelf tot doel gesteld:

“Het professionaliseren van het vak Online Community Management en het behartigen van de gezamenlijke belangen van de leden, alsmede het bevorderen van de ontwikkeling van online community management en de daarmee samenhangende dienstverlening in de meest ruime zin van het woord.”

Met deze meetup heb jij als lid van Community Managers Nederland vrij entree tot deze meetup, hartstikke tof! Meld je dus snel aan!

Community Managers Nederland wil toegevoegde waarde leveren voor professionals en bedrijven die betrokken zijn bij het vakgebied Online Community Management. Dit doen wij op onderstaande drie terreinen:

Ontmoeten: Community Managers Nederland organiseert twee-maandelijkse CMNL Events. Tijdens elk CMNL Event wordt een Community Management case behandeld, waarna in kleine groepen wordt gediscussieerd over verschillende onderwerpen uit de case. Elk CMNL Event wordt afgesloten met een (netwerk) borrel.
Ontwikkelen: Community Managers Nederland ontwikkelt trainingen voor Community Managers, waarbij vanuit het standpunt van de vereniging een kennismakende sessie wordt georganiseerd. Onder meer competentie- en functieprofielen vormen een belangrijk uitgangspunt voor de training. 
Ondersteunen: Opstellen van competentie- en functieprofielen van Community Managers, geven duidelijkheid in het werkgebied, positionering, taken en verantwoordelijkheden. Dit kan resulteren in vacatureteksten, beoordelings- en evaluatiecriteria maar ook inzichten in indicatieve salariëring van het vakgebied.

Met deze meetup heb jij als lid van Community Managers Nederland vrij entree tot deze meetup, hartstikke tof! Meld je dus snel aan! 

Tof, ik ben lid @Comm_ManagersNL & heb voor de #smc030 meetup wo 19 apr gewoon vrij entree, kom je ook? http://bit.ly/2nSjJD5  #cmnl - [click to tweet] 

RSVP

Aanmelden kan nú, er zijn altijd ca 60 plaatsen beschikbaar, soms zetten we bij. Je kunt je aanmelden door je RSVP bij deze Meetup om te zetten naar "Yes"!

Neem gerust iemand mee!

Is er geen plek meer... Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plekje voor jou vrij is gekomen.

Yes, wo 19/04 ga ik naar 'Social @ work' @smc030 @ruudhuigsloot @peterstaal @bnrgangmakers & meer, jij? http://bit.ly/2nSjJD5 #smc030 - [click to tweet] 

PARTNERS, SPONSOREN, CONTENTMAKERS

SMC030 | Social Media Club Utrecht is het maandelijkse event over alles wat digital en online aangaat met een knipoog naar social, dat mede mogelijk wordt gemaakt door  OBI4wan, 42Bis, SocialMedia.nl, Puur Evenementen, Utrecht City Concepts / De Rechtbank en Beam.

Wil jij een keer bloggen of de foto’s maken of zelfs sponsoren? Geef dit aan via een van de online kanalen. 

We werken altijd aan de beste volgende sessies, jij maakt ‘m geweldig. Tot dan, tot #smc030!

Robert-Jan, Mischa, Angelique, Jeroen & Berber #smc030

Volg SMC030 ook via: 
smc030.nl 
Twitter 
Facebook 
LinkedIn 
Instagram

Join or login to comment.

 • Estelle W.

  Kan ik met iemand meerijden vanaf de Vondellaan?

  1 · April 19

 • Marco van den D.

  Ik heb helaas al een andere bijeenkomst.

  1 · April 13

  • Robert-Jan Mast (.

   Een avondje andere content, niets aan te doen, have fun en tot de volgende Marco!

   April 13

Your organizer's refund policy for Social@Work - SMC030 'Basic&Beyond'

Refunds are not offered for this Meetup.

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy