Next Meetup

WordPress meetup Eindhoven
Programma: 19.00 Inloop 19.15 Introductie 19.15 *Dave Loodts* (https://www.davel.be/) Gutenberg werd aangekondigd als DE nieuwe editor voor WordPress. Na 2 jaren ontwikkelen is het zover: Gutenberg is (of wordt snel) toegevoegd als standaard editor in WordPress. Voor eindgebruikers zal dit een hele omslag zijn. Tijdens deze interactieve talk geeft Dave een korte demo en is hij benieuwd naar jullie meningen over Gutenberg en visie op implementatie, gebruik en verdere ontwikkelingen. 20.00 korte pauze 20.15 *Evert Semeijn* (https://neurofied.com/) Dr Evert Semeijn is mede-oprichter van Neurofied en hij heeft jaren gewerkt met WordPress en WooCommerce. Sinds kort richt Evert zich alleen nog op het trainen van marketers en webshop eigenaren in het toepassen van neuropsychologische concepten om conversie te verhogen. Na een korte introductie van het brein en neuromarketing laat Evert aan de hand van sites van bezoekers zien hoe zij én jij meer uit hun website kunnen halen. Door de theorie live toe te passen op jouw website kun jij na deze avond direct aan de slag om jouw WordPress plugin of WooCommerce webshop nog beter in de markt te zetten. Want mensen naar je website halen is één, maar ze converteren tot klant is de volgende stap. Als je snapt hoe deze psychologische concepten werken kun jij ze zelf overal toepassen. 21.00 afsluiting. We zijn te gast bij Plan B (https://www.plan-b.nl/) In het voormalige Philips gebouw vinden creatieve ondernemers ruimte om hun bedrijf te groeien en te ontwikkelen. We zijn te gast bij Ideeënlab in ruimte 2.46. Als de voordeur gesloten is dan zoek je op het bellenpaneel naar Wendie (De Liefdesdokter) en wordt de deur voor je open gemaakt. Ideeënlab vindt je op de 2e verdieping, links van de trap. Ideeënlab is gevestigd in Plan B (https://www.plan-b.nl/). In dit voormalige Philips gebouw vinden creatieve ondernemers ruimte om hun bedrijf te groeien en te ontwikkelen. Wij zorgen voor koffie thee en water. Een bijdrage in de kosten stellen we op prijs. We zien je daar! Alexander, Evelien, Puck en Wendie

Plan-B (formerly Philips Semiconductors)

Hurkestraat 19 5652 AH · Eindhoven

2 comments

  Past Meetups (8)

  What we're about

  De WordPress meetups in Eindhoven zijn een laagdrempelige gratis manier om kennis te maken met de WordPress community en om je kennis over en van WordPress te vergroten. We ontvangen sprekers en gaan we zelf aan de slag met voorbeelden, workshops en Q&A's.

  De meetups worden georganiseerd door vrijwilligers (Alexander, Puck, Evelien en Wendie). Input over leuke sprekers, interessante onderwerpen en mogelijk voorbeeld cases ontvangen we graag.

  Members (259)

  Photos (25)

  Find us also at