What we're about

De WordPress meetups in Eindhoven zijn een laagdrempelige gratis manier om kennis te maken met de WordPress community en om je kennis over en van WordPress te vergroten. We ontvangen sprekers en gaan we zelf aan de slag met voorbeelden, workshops en Q&A's. 
De meetups worden georganiseerd door vrijwilligers. Input over leuke sprekers, interessante onderwerpen en mogelijk voorbeeld cases ontvangen we graag.

WordPress Global Community Sponsors help fund WordPress Meetup groups and WordCamps around the world. Thank you to WordPress.com, WooCommerce, Jetpack, Nexcess, Bluehost, and Weglot, for their support!

Upcoming events (3)

WordPress meetup

Videolab

We gaan websites bouwen!

Een leuke challenge voor WordPress site bouwers om met de Block Editor een complete site in 2 uur te bouwen.

Met max 5 groepjes gaan we tijdens de meetup aan de slag met het bouwen van een nieuwe website voor iemand (persoon of organisatie) die met smart op een website zit te wachten. Gratis!

Om kans te maken op deze gratis website zijn er een aantal voorwaarden:

  • Je kunt aanwezig zijn tijdens de meetup op maandagavond 27 maart, tussen half 8 en half 10.
  • Je site is een informatieve site met max 10 pagina’s. Je bent niet op zoek naar een webwinkel, online leeromgeving, communitysite of ledensite.
  • De inhoud van je site is klaar, dat betekent dat je teksten hebt en dat je plaatjes en fotos hebt uitgezocht die je wilt gebruiken.

Jouw website aanmelden kan via wp040.nl/website-challenge

Wil je mee bouwen?

Meld je dan aan als deelnemer van het event hier op meetup.

Let op: we bouwen op WordPress.com en maken gebruik van de tools die daar beschikbaar zijn. Er is geen mogelijkheid om plugins of thema's toe te voegen aan de site.

WordPress meetup

Videolab

Het programma wordt later bekend gemaakt

WordPress meetup

Videolab

Het programma wordt later bekend gemaakt

Past events (25)

WordPress meetup

Videolab

Find us also at