WordPress meetup Eindhoven

Are you going?

4 spots left

Share:

Plan-B (formerly Philips Semiconductors)

Hurkestraat 19 5652 AH · Eindhoven

How to find us

De ingang van Plan B vind je links in de straat tegenover Boels verhuur. Parkeren kan voor de deur. Tijdens de inloop staat er iemand beneden om de deur open te doen. Is er niemand? Kies dan op het bellenpaneel Wendie (De Liefdesdokter).

Location image of event venue

Details

Programma:

19.00 Inloop
19.15 Introductie
19.15 Luc Prinsen, Hoe bouw je een award winning site
20:00 korte pauze
20.15 Paul Kemper, Hoe dicht je je lekkende emmer?
21.00 afsluiting.

Hoe bouw je een award-winning site? - Luc Princen
In Maart kregen wij de vraag van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (kit) om van zeven WordPress sites één super-accessible site te maken én om dit ook nog te doen met de nieuwe Gutenberg-editor. Een hele uitdaging waar we veel tijd en energie in hebben gestoken. Tijdens deze presentatie neem ik je mee door het gehele proces. Hoe we met de roerige Gutenberg plugin hebben gedealt, hoe we inclusive design en accessibility in iedere stap van het proces hebben meegenomen en hoe we uiteindelijk in December, een maand na lancering, de Automattic Design Award voor "Best Site" mee naar huis mochten nemen.

Luc Princen is een onafhankelijke ontwikkelaar en ontwerper die zich specialiseert in WordPress en frontend ontwikkeling. Hij houdt van open source, elegante code, snelle laadtijden, Dungeons & Dragons en het spelen van (grand) strategy games. Je vind hem op twitter onder de naam @lucp en zijn site is https://www.lucp.nl/.

Hoe dicht je een lekkende emmer? - Paul Kemper
Wie kent het niet: je website trekt best wat bezoekers, maar zelden ontvang je een formulier, mail of belletje. En voor de meeste van ons is de bedoeling van je website juist dat dat wel gebeurd. En als het de juiste potentiële klanten zijn liefst heel vaak. Daarvoor kun je Google Analytics en andere tools inzetten. Door meten en aanpassen ben jij in staat om bezoekers die nu zonder iets te doen je site verlaten wel te laten converteren (bv contact op te nemen). Paul laat zien hoe je dat kunt aanpakken, waar je begint en wat de mogelijkheden zijn

Paul Kemper is al 42 jaar programmeur, 31 jaar marketeer en sinds kort growth hacker. Hij heeft de hele verandering van offline naar online zelf meegemaakt en zet allerhande tools in om nog beter klanten te trekken.Zoals hij zelf zegt: “Ik help ondernemers in hun strandstoel door regelmatig terugkerende klusjes te automatiseren.”
Hij is te vinden op het web http://www.tauros.eu en op twitter onder de naam @phkemper.

We zijn te gast bij Ideeënlab in ruimte 2.46.
Als de voordeur gesloten is dan zoek je op het bellenpaneel naar Wendie (De Liefdesdokter) en wordt de deur voor je open gemaakt. Ideeënlab vindt je op de 2e verdieping, links van de trap. Ideeënlab is gevestigd in Plan B (https://www.plan-b.nl/). In dit voormalige Philips gebouw vinden creatieve ondernemers ruimte om hun bedrijf te groeien en te ontwikkelen.

Wij zorgen voor koffie thee en water. Een bijdrage in de kosten stellen we op prijs.

We zien je daar!
Puck, Evelien en Wendie