Past Meetups (14)

What we're about

Onder de naam #DutchLegalTech Meetup organiseren Jelle van Veenen ( http://www.jellevanveenen.nl ) en Jeroen Zweers (Director Innovation, Kennedy Van der Laan (http://kvdl.nl/onze-mensen/jeroen-zweers/)) sinds begin 2015 bijeenkomsten voor iedereen die geïnteresseerd is in tech en innovatie van juridische dienstverlening. Dat er interesse is voor het onderwerp blijkt uit het succes van de bijeenkomsten, de groep heeft al zo'n 750 deelnemers, waaronder advocaten, ondernemers, startups, en investeerders.

Naast de Legal Tech Meetups organiseren wij ook Legal Tech Student Meetups, de Legal Tech Startup Awards, en een Legal Tech Denktank. Wil je wekelijks op de hoogte blijven van het laatste Legal Tech nieuws? Meld je hier aan voor onze Legal Tech Updates. (https://www.getrevue.co/profile/DutchLegalTech/)

Zie ook DutchLegalTech.nl (http://www.dutchlegaltech.nl) en onze Linkedin groep. (https://www.linkedin.com/groups/Dutch-Legal-Tech-8243260)

Stichting Dutch Legal Tech wordt ondersteund door Kennedy Van der Laan, Wolters Kluwer, KPMG, en Jelle van Veenen Advies.

Members (1,009)

Photos (55)