Past Meetup

II. évfolyam harmadik felvonás, márciusi PHP Meetup

This Meetup is past

75 people went

Location image of event venue

Details

Sziasztok,

csak úgy rohan az idő, és már megint eltelt majd’ egy hónap a februári PHP meetup óta. Itt az ideje, hogy beharangozzuk a márciusit.
Ez alkalommal „hagyományos” felállásban működünk, mely szerint a megszokott módon két felejthetetlen 30 perces előadás lesz látható és hallható.

Az elsőt Németh Zoltán (@syntaxerror13) fogja tartani, és bevezet minket a PHP-s daemonok lelki világába. Méghozzá nem is akármilyen apropóból: „Az évek alatt jó pár fekete kakast áldoztunk fel éjfélkor, hogy stabilan futó, több szálú, monitorozható és managelhető démonjaink legyenek. Mostanra egész jól sikerül kiaknázni a bennük rejlő lehetőséget. A megoldásunkat most open source-á tesszük és megmutatjuk.”

A második előadónk Kovács Ferenc (@tyr43l), aki a 2011-es webkonfos előadását tovább szőve, a PHP 5.5-ben megjelenő (és nem megjelenő) újdonságokat mutatja be.
Valahogy így foglalja össze előadását: „Az idén kiadásra kerülő új PHP verziót szeretném bemutatni nektek, illetve azt, hogy mik voltak azok az ígéretes változások, amik végül valamilyen oknál fogva nem kerültek be.”

A helyszínt, a kaját, a piát ezúttal a Ustream biztosítja. Ezúton is köszi nekik!

És egy kis segítség a Ustream megtalálásához a Graphisoft parkon belül: