addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] VG søker utvikler og designer!

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Thursday, October 9, 2014, 11:59 AM

Hei du!


Er du lei av å se kjedelig reklame på mobilen? Blir du frustrert når du får beskjed om at du trenger Flash for å se innhold? Hater du å vente på lang lastetid, enda du har 3G/4G dekning? Tenker du at "dette kunne jeg gjort bedre selv"? Vel, nå har du en gylden mulighet til å vise at du kan!


Tactus trenger deg! Vi er VG sitt reklamebyrå som jobber med å skape nye annonseløsninger på mobil og tablet for våre eksterne kunder. Vi er i front innen den mobile utviklingen hvor vi utfordrer det etablerte med ny teknologi. Hva kan vi skape ved hjelp av touch, gyro, geo, big data og iBeacon?


Bak Tactus står et veldig engasjert team bestående av designere, utviklere og prosjektledere. Vi digger å skape de beste løsningene for både kunder og brukere, og har fokus på at jobb også skal være gøy. Den består tross alt av 30% av livet.


Håper å høre fra deg!


Mer informasjon om stillingen som designer finner du her på FINN.


Mer informasjon om stillingen som utvikler finner du her på FINN.

Noe du lurer på? Ring eller mail meg ☺


Mvh,


Randi-Lise Almås

Leder for Tactus i VG

M: [masked]

E: [address removed]





Denne eposten er sendt til alle medlemmer av IxDA Oslo.


Vi er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret med org. nr. [masked] og drives på frivillig basis.


Inntektene fra jobbannonser som denne bruker vi på hente inn foredragsholdere fra hele verden til våre møter, som er gratis, og til arrangere faglige workshops.


Ønsker du å annonsere ledige stillinger, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo?


Ta kontakt med [address removed].

People in this
group are also in: