Next Meetup

IxDA meetup: Studentene spør - industrien svarer
Hvilken kompetanse er viktig for å skape en god brukeropplevelse? Hvordan er det å jobbe som interaksjonsdesigner i 2018? Dette og mange andre spørsmål får du svar på 23. oktober. Dette blir en spennende kveld både for studenter som ønsker et innblikk i arbeidslivet, for bedrifter som vil bli kjent med unge talenter, og selvsagt for entusiaster som vil høre hvordan andre jobber med brukeropplevelse. Vi har samlet representanter fra Bergens ledende bedrifter innen feltet: - Bouvet - Keyteq - Netlife - Evry - Capgemini / Idean - It’s Learning - Vizrt Vi serverer pizza fra kl. 18.45. Gratis inngang, påmelding på meetup. Arrangementet er på norsk. Velkommen.

Media City Bergen

Lars Hilles gate 30 · 5008 Bergen

  Past Meetups (13)

  What we're about

  Velkommen til IxDA Bergen
  Ixda Bergen er en ideell organisasjon for alle som er interessert i brukeropplevelse og interaksjonsdesign. IxDA Bergen er en arena for å bli bedre kjent, lære av hverandre og bli flinkere sammen. Det er gratis å delta på IxDA Bergens arrangementer.

  Våre mål
  - Fremme interaksjonsdesign og gode brukeropplevelser
  - Tilrettelegge en faglig arena for kunnskaps- og erfaringsutveksling
  - Skape engasjement, debatt og inspirasjon på faglige arrangement
  - Være et nøytralt kontaktpunkt for bransjen
  - Styrke interaksjonsdesign-utdanningen i Bergen

  Internasjonalt
  IxDA (Interaction Design Association) er en internasjonal organisasjon dedikert til å forbedre den menneskelige tilværelsen gjennom å fremme interaksjonsdesign og relaterte fagfelt. Les mer om målene til IxDA ( http://ixda.org/about/ixda-mission )

  Members (446)

  Photos (8)