What we're about

javaBin Trondheim - en brukergruppe for personer interessert i softwareutvikling på Java og JVM-plattfomen samt omkringliggende teknologier.

Fagkveldene er åpne for alle som ønsker, men vi oppfordrer til å kjøpe medlemskap dersom du ser på javaBin som en verdifull arena. På den måten kan vi fortsette å arrangere kvelder og bygge brukergruppen videre. Se Medlemskap på java.no (http://java.no/index.html?page=medlemskap) for mer informasjon om medlemskap.

javaBin har grupper flere steder (https://javabin.meetup.com/) i Norge. Se også java.no (http://java.no/) for mer informasjon om javaBin.

Upcoming events (1)

javaBin Trondheims sommermøte

Needs a location

Onsdag 15. juni ønsker vi velkommen til vårt tradisjonelle sommermøte med pizza og god drikke på Habitat!

For å få til dette trenger vi foredrag!
Vi inviterer nye og erfarne foredragsholdere til å holde et kort foredrag (10-30) minutter om et tema som du finner interessant, enten du jobber med det til dagen eller det er et hjemmeprosjekt.
Tema vi gjerne vil høre noe om er Project Loom, Panama, Valhalla, eller noe helt annet, som erfainger i et prosjekt. Du trenger ikke være ekspert, bare ha lyst å lære noe nytt og fortelle om det.

Pga mat og alkoholservering er det begrensning på antall deltakere, så beste måten å sikre seg plass er å holde et kort foredrag. Hvis du har fått plass men ikke kan komme er det viktig at du melder deg av møtet så tidlig som mulig slik at vi slipper matsvinn.
Forslag til foredrag (tittel, beskrivelse og lengde) sendes til [masked] eller tas direkte med en av oss i javaBin Trondheim.
Vi sees.

Past events (62)

Java 18, JavaFX og native-applikasjoner

Needs a location

Photos (59)

Find us also at