Next Meetup

IT projektek konfliktushelyzetei
Tudod, hogy ha készen lesz, milyen jó lesz... Sokat dolgozott a csapatod, hogy végre átadhasd... Hatalmas a tétje, hog végre működjön... És? Nem lesz kész sosem. Nem tudod átadni. Nem működik. Megrendelőként, kivitelezőként is hatalmas csalódás lehet egy IT-projekt. Nézzük meg, vajon mit tudunk azért tenni, hogy jobban sikerüljön egy -egy projekt. Mindent is látott projektvezetőt, rutinos IT-igazgatót, az ördög ügyvédjét képviselő product ownert kérdezünk a megoldásokról. Hogyan oldhatók meg a konfliktushelyzetek? Hogyan kommunikáljunk krízishelyzetben? A csoport 7. évét indító estünkön minden kiderül. Részletes program hamarosan. A helyszín egyeztetés alatt! Vas Dóra, a csoport alapítója és Szabóné Princz Katalin társszervező

Görbe Bögre kávézó

1085 Budapest, Rökk Szilárd utca 3., Budapest · Budapest

  Past Meetups (23)

  What we're about

  Találkozol munkád során kommunikációs krízisekkel?
  Elmélyednél a válságkommunkáció útvesztőjében?

  Minden témát több nézőpontból, több szemüvegen keresztül járunk körbe, elszakadva a tankönyvi okosságoktól, a magyar rögvalóságban is érvényes módszertant, tippeket átadva a meetup résztvevői számára.

  Az estekről készített videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLt_EfcYiyUiVHpL7YlDbQnpzvfeCA0SCe

  Figyelem!

  • A csoporttalálkozókra külön is regisztrálni kell.

  • Egy est meghirdetését követően is változhat a helyszín, vagy az időpont is. A változásokról a csoportnak mindig üzenetet küldünk, ahhoz, hogy ezt megkapd, kérlek engedélyezd a leveleződben a meetup.com-ról érkező leveleket, illetve iratkozz fel a csoport levelezőlistájára.

  • A telefonod webáruházából letölthető a meetup.com mobilalkalmazása, ennek real-time felületén folyamatosan karbantarthatod jelentkezésedet, így ha mégsem tudsz jönni, kérlek, add át a helyed egy a várlólistán várakozó tagtársnak.

  • Bármilyen kérdésed van, írj bátran a vasdora@matrixpr.hu címre!

  Köszönöm, hogy itt vagy, remélem, jól fogod érezni magad ebben a közösségben!

  Üdvözlettel, Vas Dóra alapító

  Members (967)

  Photos (111)