What we're about

Találkozol munkád során kommunikációs krízisekkel?
Elmélyednél a válságkommunkáció útvesztőjében?

Minden témát több nézőpontból, több szemüvegen keresztül járunk körbe, elszakadva a tankönyvi okosságoktól, a magyar rögvalóságban is érvényes módszertant, tippeket átadva a meetup résztvevői számára.

Az estekről készített videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLt_EfcYiyUiVHpL7YlDbQnpzvfeCA0SCe

Figyelem!

• A csoporttalálkozókra külön is regisztrálni kell. 2019-től terembérleti hozzájárulást kérünk a résztvevőktől.

• Egy est meghirdetését követően is változhat a helyszín, vagy az időpont is. A változásokról a csoportnak mindig üzenetet küldünk, ahhoz, hogy ezt megkapd, kérlek engedélyezd a leveleződben a meetup.com-ról érkező leveleket, illetve iratkozz fel a csoport levelezőlistájára.

• A telefonod webáruházából letölthető a meetup.com mobilalkalmazása, ennek real-time felületén folyamatosan karbantarthatod jelentkezésedet, így ha mégsem tudsz jönni, kérlek, add át a helyed egy a várlólistán várakozó tagtársnak.

• Bármilyen kérdésed van, írj bátran a vasdora@matrixpr.hu címre!

Köszönöm, hogy itt vagy, remélem, jól fogod érezni magad ebben a közösségben!

Üdvözlettel, Vas Dóra alapító

Upcoming events (2)

Gyászkommunikáció

Görbe Bögre kávézó

€5.00

A gyász kommunikációjáról beszélgetünk tanatológussal, gyásztanácsadóval, vállalati kommunikációs szakemberrel. Regisztráció http://bit.ly/gyaszkommunikacio

Személyes márka védelem

Görbe Bögre kávézó

A rágalmazás lélektanáról és a karaktergyilkosságról fogunk többet megtudni és utánajárunk, hogyan védhető meg a személyes márka rágalmazás, másolás, konkurenciatámadás esetén.

Photos (120)