Next Meetup

LEAN Community night out
Anul acesta va invitam la o seara deschisa cu scopul de a identifica oportunitati antreprenoriale prin discutii directe, cu persoane care au obiective similare. Aceasta seara se adreseaza antreprenorilor (“deveniti” sau “in devenire”) care: - doresc sa isi duca la un alt nivel business-ul; - intampina greutati pe drum, fie ca este vorba de recrutarea personalului, fie ca este vorba de cultura organizationala sau fie ca este vorba de productivitatea si eficienta celor implicati in business. Cred ca se intelege la ce ne referim aici! Viata antreprenoriala tinde sa fie o viata singuratica si complicata, si atunci cand suntem inconjurati de oameni si in acest sens ajuta sa aducem impreuna minti stralucite, cu care putem dezbate oportunitatile in piata si de ce este nevoie sa ne auto-perfectionam constant, si sa cultivam un spirit de #rezilienta. (Celalat termen cu hashtag asemanator era luat - you figure it out) DATA: 25 Iulie 2018 AGENDA 19:00 - 19.30 - Sosire participanti 19.30 - 22:30 Dezbateri & Networking Moderator - Stefan Marogel - http://bit.ly/LKD_Marogel TAXA DE PARTICIPARE: F.R.E.E. INSCRIERILE se realizeaza completand formularul de mai jos - locurile sunt limitate: http://bit.ly/Lean_Startup_Bucharest Persoanele inscrise mai sus vor fi confirmate - "first come, first served" LOCATIA: Bistro Matrioska, I.C. Visarion 20, sector 1, Bucuresti Acest eveniment este organizat de WeStartup.ro / Lean Startup Bucharest

Bistro Matrioska

Strada I C Visarion nr 20 · Bucharest

Respond by: 7/25/2018
2 comments

  Past Meetups (29)

  What we're about

  Misiunea

  Grupul Lean StartUp promoveaza metodologia “Lean StartUp” dezvoltata si validata de catre Eric Ries, “best selling author”. Conceptul sta la baza “invatarii experientiale”, cu alte cuvinte experimentand si masurand, se invata.

  Grupul Lean StartUp doreste sa identifice oportunitati antreprenoriale prin discutii directe cu persoane care au obiective similare.

  Atelierele/ workshop-urile/ cursurile au 70% parte practica si 30% parte teorie.

  Grupul Lean StartUp se adreseaza:

  1. Antreprenorilor;

  2. Persoanelor interesate de crearea unui produs nou sau de dezvoltarea unei noi linii de servicii, fie intr-o companie deja existenta sau fie in cadrul unui Startup;

  3. Persoanelor care doresc să se informeze despre antreprenoriatul de tip StartUp.

  Obiectivele grupului sunt :

  - sa promoveze cultura Lean StartUp in Romania intr-un mod sustenabil (din ianuarie 2016 suntem oficial in familia Lean Startup la nivel international)
  - sa construiasca un loc pentru schimb de experiente relevante in ceea ce priveste cresterea unui business
  - sa ofere mediul necesar crearii de startupuri care sa aiba un impact pozitiv in societate
  - sa instruiasca oamenii dornici cu adevarat de a deveni antreprenori
  - sa ajute fondatorii sa-si gaseasca cofondatorii

  Viziunea de viitor:

  Crearea unui grup de “mastermind”, avand ca obiectiv principal, folosirea capitalului intelectual pentru a concretiza idei de pus in practica.

  Sustinere

  Acest grup este format din parteneri, consilieri și antreprenori care isi unesc fortele pentru crearea unei comunitati de informare, educatie, networking și evenimente menite sa îmbunătățeasca cunoștințele antreprenoriale, aptitudinile și experiența, necesare pentru a fi un antreprenor de succes.

  Numarul de membri este in crestere si feedbackul primit dupa fiecare intalnire, ne valideaza eforturile si contributia la dezvoltarea mediului antreprenorial din Bucuresti.

  Discutiile purtate cu ceilalti coordonatori de Lean StartUp Meetups la nivel international, au convers catre doua obiective importante pentru miscarea Lean Startup: autosustinerea si trecerea la urmatorul nivel prin organizarea de cursuri, ateliere, workshopuri.

  Reguli

  Pentru ca este un grup de business, primul criteriu pe care il luam foarte in serios, este respectul pentru timpul, munca si implicarea tuturor invitatilor, colaboratorilor si organizatorilor.

  Locurile de participare la evenimente sunt limitate, motiv pentru care inscrierea la eveniment implica un angajament ferm din partea membrilor grupului.

  Participantii isi pierd calitatea de membru al grupului daca:

  - ocupa locuri la intalnire si nu se prezinta;

  - nu onoreaza angajamentul de participare la cel putin un eveniment, pe parcursul a 12 luni. Redobandirea calitatii de membru necesita achitarea contributiilor restante (daca este cazul);

  - anunta ca participa, insa nu isi onoreaza in mod consecutiv de un numar de 3 ori angajamentul de a se prezenta

  - sunt inactivi pe grup pe o perioada mai mare de 2 ani - caz in care acestia vor fi eliminati de pe grup

  Meet the local startup community:

  Exchange Experience
  Learn about Lean Start-Up Practices
  Chat about Agile Development
  Find Partners or Co-founders

  We're coming from multiple professional backgrounds:

  Software Developers
  Marketers
  Designers
  Students
  Product Managers
  etc.

  Let's meet and grow together!

  * The Lean Startup (http://theleanstartup.com/) is a trademark and service mark owned by Eric Ries (http://startuplessonslearned.com/). *

  GDPR din 25 mai 2018

  Prin faptul ca dati “Join” la aceast grup va dati consimtamantul pentru a primi prin aceasta platforma de la grupul Lean StartUp Bucharest mesaje despre evenimente, cursuri sau oferte.

  In cazul in care doriti sa nu mai primiti notificari de la Lean StartUp Bucharest puteti sa parasiti grupul dand click “Leave group”.

  Members (1,166)

  Photos (109)