Past Meetup

eCommerce 101 - Kako izbjeći zamke zbog kojih kupci odustaju od kupovine?

This Meetup is past

155 people went

Location visible to members

Details

U daljini čuju se kao gromovi, auto putem prolaze kao vjetrovi... 😁 Nisu motori već je u pitanju nova lokacija meetupa - BIKERS BEER FACTORY (https://www.facebook.com/bikersbeerfactory/?fref=ts)! O da, imamo novu lokaciju! Meni se osobno dopala a vjerujem da će i vama. U skladu je s cijelim konceptom meetupa a uz to imaju i dio za hranu Bikers Food Factory.

E da, ako nisi stigao vidjeti nedavno smo proslavili tri godine postojanja (http://www.netokracija.com/marketing-meet-up-zagreb-3-godine-134679) i objavili smo slike s proslave (https://www.facebook.com/pg/marketingcroatia/photos/?tab=album&album_id=1378066532269911)! :) Idemo se baciti na nadolazeći događaj! ;)

---------------------------------------------------------

eCommerce 101 - Kako izbjeći zamke zbog kojih kupci odustaju od kupovine? je tema nadolazećeg 25. #MMZG.

Na kraju svi broje novac. No, vaša web trgovina puna je zamki za posjetitelja i svaka pogreška udaljava vas od zacrtanih prodajnih ciljeva i željene stope konverzije. Na ovom predavanju naučiti ćete 10 najčešćih problema koje možete prepoznati u manjoj ili većoj mjeri na većini domaćih web shopova. Naravno za svaki problem biti će ponuđeno i nekoliko savjeta i rješenja. Dođite s blokovima, napravite vašu checklistu, popravite svoje web trgovine i olakšajte posjetiteljima da potroše nešto kod vas.

Predavač?

Ivica Kruhek više od 12 godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Iskustvom rada na više stotina web projekata upoznao je razne poslovne procese i stekao veliko iskustvo u razumijevanju načina poslovanja i prepoznavanju poslovnih potreba tvrtki svih veličina.

Svoje znanje i iskustvo koristi u planiraju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte. Zadnjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Uz obaveze koje ima kao direktor tvrtke Marker d.o.o. (https://marker.hr/), često ga možete sresti na nekoj od domaćih i međunarodnih konferencija ili edukacija u funkciji predavača.

---------------------------------------------------------

Raspored:

1. Dođite nešto ranije, oko 19:00 da preuzmete narukvicu ili naljepnicu (nešto od toga ćemo imati) koja omogućava 15% popusta na kompletan asortiman pića i hrane (https://www.dropbox.com/s/42vtlo26ttfbhuv/BFF%20CJENIK.pdf?dl=0) za sve naše sudionike. Tada ćete se i prijaviti za događaj.

2. Početak predavanja je u 19:30. To znači da stvarno počinjemo točno tada i nema više čekanja (stoga dođite nešto ranije, točka 1 iznad). Predavanje će trajati 45 minuta.

3. Nakon toga slijedi druženje što je i poanta meetupa.

4. Parking - tu su info gdje se nalazi

https://www.dropbox.com/s/bknw1drf0nwvmos/STRA%C5%BDNJI%20PARKING%20BBF-a.jpg?dl=0

Kao i uvijek, hashtag je #MMZG!

#education #networking #fun.

Petar