Next Meetup

Laatste MODX meetup van 2018
• Wat gaan we doen In deze laatste meetup van het jaar gaan we terugkijken op 2018. Kom dus gezellig langs voor een praatje met mede MODXers, en interessante presentaties. De onderwerpen en precieze locatie zullen t.z.t. bekend gemaakt worden. (Interesse om te spreken? Neem contact op met [masked]) De koffie/thee staat vanaf 19:00 klaar, om 19:30 openen we de meetup met een welkomstwoord van de organisatie/sponsor gevolgd door de presentatie(s), en rond 21:00 begint de naborrel. Let op: deze meetup is een weekje later dan normaal (1e woensdag van de 3e maand) i.v.m. Sinterklaas) • Wat je mee moet nemen Een goed humeur! • Belangrijk om te weten We willen dat iedereen zich welkom voelt, dus de "Gedragscode voor conferenties" is ook op deze meetup van toepassing: http://confcodeofconduct.com/index-nl.html

Needs a location

  Past Meetups (11)

  What we're about

  MODX is een zeer flexibel content management platform welke het voor designers en developers mogelijk maakt om vrijwel alle websites of applicaties te implementeren. Doordat de designer/developer het beheer paneel inricht, krijgt de klant een custom-built experience.

  Met deze Meetup Groep proberen we de MODX gebruikers in Nederland te ondersteunen met regelmatige meetups en netwerkmogelijkheden. Wordt nu lid, en kom er achter wat MODX voor jou kan doen!

  Members (131)

  Photos (56)

  Find us also at