You scheduled your first event! Don't forget to share it on social media.

What we're about

Kunskap är viktigt för oss, och vi delar gärna med oss av vår. Nexer Network: Developers handlar just om det, att dela med sig av kunskap och att knyta nya kontakter.

Vi siktar på att försöka arrangera ett stort antal meetups per år och att då beröra aktuella ämnen. Vi mottager gärna tips på talare och ämnen.

Upcoming events (1)

Behövs verkligen testare?

Online event

De senaste tjugo åren har testautomatisering utvecklats och mognat avsevärt. Dessutom har nya metoder som Scrum och DevOps stöttat övergången till mer testautomatisering på olika nivåer. Detta har naturligtvis också påverkat testrollen. Är detta en bestående trend som för med sig att vi inom några år kommer hamna i en hundraprocentig testautomatisering? Behövs i så fall testare eller kommer utvecklare att lösa det bättre själva – eller finns det också andra aspekter som måste tas i beaktande?

I den här presentationen kommer vi att ha två infallsvinklar på hur du kan ta dig an frågeställningen och vi belyser dem dessutom ur lite olika perspektiv.

Vad är rätt och vad är viktigt? Följ den här spännande diskussionen som rustar dig inför ditt framtida kvalitetssäkringsarbete! Talare är Daniel Hammarberg, affärsenhetschef på Nexers Javagrupp i Göteborg och Daniel Karlsson, Development Manager på Etravli Group.

TALARE
Daniel Hammarberg
Som utvecklare och arkitekt med mer än 30 års erfarenhet har Daniel Hammarberg omfattande insikter om agila arbetssätt för systemutveckling och hur det påverkar testarbetet. Han pratar gärna om BDD och TDD och har en hel del åsikter om testautomatisering. Idag jobbar Daniel som affärsenhetschef på Nexers Javagrupp i Göteborg parallellt med olika systemutvecklings- och arkitektuppdrag hos Nexers kunder.
Daniel Karlsson
Som före detta Quality Lead och numera Development Manager på Etravli Group har Daniel Karlsson länge intresserat sig för vad som egentligen skapar värde kring kvalitetssäkring i systemutvecklingsprojekt. Han anlitas ofta som talare i dessa frågor och är också medgrundare av podden ”TestTjöt”.

Varmt välkommen!

Past events (20)

Digital threats

Online event

Photos (40)