What we're about

OC070: een inspirerend, gezellig en gratis (koffie/thee voor eigen rekening) netwerk event voor ZZP'ers en MKB'ers. Onder het genot van een kop koffie of thee met elkaar netwerken, elkaar beter leren kennen en misschien zelfs zaken doen. OC070 is een event dat iedere 1e woensdag van de maand plaats vindt.

OC070 vindt plaats op het dak van bedrijfsverzamelgebouw Bink 36; een zeer ruimtelijke en sfeervolle Bar / Restaurant met een prachtige aankleding. Wij mogen gebruik maken van de ruimte en de faciliteiten van Bink Rooftop ( https://www.binkrooftop.nl/ ). Deze locatie heeft tevens als voordeel dat we ook gratis gebruik kunnen maken van de ruime parkeergelegenheid rondom de Bink 36.

Stukje geschiedenis OC070 wordt al ruim 10 jaar door en voor ondernemers georganiseerd. Alle ondernemers uit Den Haag en omgeving zijn welkom tijdens deze maandelijkse events.

Programma; we hebben een vast programma:
9:00 deur open
9:30 - 10:00 half uurtje inspiratie
10:00 - 11:00 verhalen delen en luisteren naar de verhalen van anderen

Zet in je agenda en meld je aan Elke eerste woensdag van de maand van 9.00 - 11.00 uur.

Wij nodigen jou, collega’s, vrienden en kennissen uit om je te laten inspireren, je verhaal te vertellen en naar de verhalen van anderen te luisteren.

Upcoming events (1)

OC070 Inspiratie- en netwerkevent - Augustus editie

Bink rooftop bar

Ook Woensdag 7 augustus organiseren wij (ondanks de vakantie) het netwerkevenement voor ondernemend Den Haag (en omgeving). Wij zouden het leuk vinden als je langs komt bij OC070, het grootste gratis* netwerkevenement van Den Haag waar jij in contact komt met andere ondernemers. Het evenement richt zich op alle ondernemers, ZZP'ers / MKB'ers / solopreneurs / Entrepreneurs, uit Den Haag en omgeving. Deze editie een eenvoudige inspiratiesessie gericht op het verbinden van de aanwezigen. Door middel van een paar eenvoudige ondernemers vragen leren wij elkaar een beetje kennen en dat is een mooie opening voor een gesprek. Programma: • 9:00 deur open • 9:30 pitches en inspiratie workshop • 10:00 vervolg ontmoetingen met collega ondernemers • 11:00 aan het werk of nog even blijven hangen / samen lunchen Met oog op de organisatie en afspraken met Bink Rooftop het verzoek je snel aan te melden. Neem ook even een kijkje op onze website: https://www.OC070.nl/ - en volg ons via https://www.facebook.com/OC070 We kijken er naar uit om elkaar weer te zien en te spreken, Onno, Linda, Jennifer, Karen, Meggie en Arne * de toegang en het parkeren zijn gratis, lekkere koffie/thee voor eigen rekening

Photos (1,400)