Skip to content

OLTM # 20: Hva er fremtidens forretningsmodell for advokattjenester?

Photo of Merete Nygaard
Hosted By
Merete N.
OLTM # 20: Hva er fremtidens forretningsmodell for advokattjenester?

Details

Hvordan ville du tatt betalt om du skulle levert advokattjenester i 2025?

På neste meetup er ingen ideer dumme! Gjennom et gøy og engasjerende kreativitetsspill vil du sammen med andre bryne deg på alternative forretningsmodeller for advokater. Kanskje du kommer frem til ideen som får advokatkjøpere til å juble?

Utfordringene mange peker på med advokatens forretningsmodell i dag er at det ikke er samsvar mellom opplevd verdi og faktura, det tar unødvendig mye tid og er kostbart for kunden, kostnaden er ikke forutberegnelig og transparent. Hele modellen incentiverer til å være ineffektiv. Hvordan kan vi lage noe bedre?

Vi inviterer dere legaltechere: Jurister, advokater, teknologer, designere, kunstnere, økonomer, forretningsstrateger, studenter og kunstnere til å slå hodene sammen og tygge på disse problemstillingene.

Dette meetupet blir involverende og nettverksbyggende og bygger på en suksessoppskrift fra CHEW on This.

CHEW on This har blitt gjennomført over 20 ganger med stor suksess i Oslo og Berlin fra 2017 - og nå gjør spillet comeback i Oslo! Spillet er designet for å motivere til kreativitet i kombinasjon med nettverking - de sier selv de er et direkte opprør mot "sitt ned og lytt" måten å ha eventer på.

Onsdag 5. juni blir det derfor Oslo Legal Tech Meetup CHEW on This Edition. Håper å se deg der!

Ta gjerne med en kollega, venn eller en medstudent - men meld deg på så raskt som mulig - det vil bli begrenset med plasser!

Photo of Oslo Legal Tech Meetup group
Oslo Legal Tech Meetup
See more events
Pakkhuset (Galleriet)
Kongensgate 3 · Oslo, al
Google map of the user's next upcoming event's location
FREE