What we're about

This is a group for networking and and sharing of expertise with PHP code and development in general. We will also cover some Drupal, Symphony TWIG and more. Any users of PHP frameworks are of course welcome.

Upcoming events (2)

Back to basics - PHP type system

Statsraaden Bar & Reception

Gjennom de siste årene og PHP versjonene har det blitt gjort store forbedringer av PHP sitt type system. Nå må vi bare lære oss å utnytte det.

Vi kommer til å dekke hva de typene er, hvor vi bruker de, hva fordelen er og kommer dette til å gjøre meg lykkeligere.

Vi er klar over at noen kan allrede ha pakket appelsin, sjokolade og svigermor og dratt på hytta. Om det blir labert med påmeldinger så flyttes foredraget til etter påske. Som vanlig er slides på Engelsk med bablingen på Norsk.

Hvordan komme i gang med å skrive tester i PHP

Needs a location

Det finnes mange former for tester og steder vi tester koden vår. Kommer ann på hva den gjør, hvor den kjører. Å teste kode tar tid og må testes på nytt hver gang man har gjort endringer. Hadde det ikke vært fint at det fantes tester som kjører automatisk nå du endrer eller skriver ny kode?

Vi kommer til å snakke om Test Driven Development (TDD), hva tester er, forkjellige typer og hva ulempen kan være med å ha tester. Kommer til å demonstrere hvordan man kommer i gang med å skrive veldig enkle unit tester.

Past events (13)

En aften med enumeration

Statsraaden Bar & Reception