Skip to content

What we’re about

Az R-Ladies Budapest célja az adatelemzés, adatbányászat vagy konkrétan az R nyelv iránt érdeklődő, esetleg e területeken már jártas lányok/nők számára egy barátságos szakmai fórum létrehozása. A világ számos pontján működő rendezvényhez hasonlóan itt mindenki sztereotípiáktól mentes közegben fejlesztheti képességeit (akár a kezdetektől) és oszthatja meg tudását másokkal.

Kiket várunk?

Kortól függetlenül mindenkit, aki természettudományos vagy műszaki érdeklődéssel rendelkezik és izgatja az adatok világa. Semmilyen előzetes ismeretre nem támaszkodunk, de előnyt jelent, ha láttál már Excel táblát (esetleg néha eleged is lett belőle) vagy valaha programoztál akármilyen nyelven.

Ha kíváncsi vagy, gyere el egyik alkalmunkra és/vagy kövesd Twitter (https://twitter.com/RLadiesBudapest) vagy Facebook (https://www.facebook.com/RLadiesBudapest) csatornánkat! Ha kérdésed van, segíteni szeretnél a szervezésben vagy előadóként/mentorként megosztanád a tudásodat, keress meg bennünket a budapest@rladies.org e-mail címen.

This is a local chapter of http://rladies.org, a world-wide organization to promote gender diversity in the R community.

Our code of conduct: https://github.com/rladies/starter-kit/wiki...