What we're about

Az R-Ladies Budapest célja az adatelemzés, adatbányászat vagy konkrétan az R nyelv iránt érdeklődő, esetleg e területeken már jártas lányok/nők számára egy barátságos szakmai fórum létrehozása. A világ számos pontján működő rendezvényhez hasonlóan itt mindenki sztereotípiáktól mentes közegben fejlesztheti képességeit (akár a kezdetektől) és oszthatja meg tudását másokkal.

Kiket várunk?

Kortól függetlenül mindenkit, aki természettudományos vagy műszaki érdeklődéssel rendelkezik és izgatja az adatok világa. Semmilyen előzetes ismeretre nem támaszkodunk, de előnyt jelent, ha láttál már Excel táblát (esetleg néha eleged is lett belőle) vagy valaha programoztál akármilyen nyelven.

Ha kíváncsi vagy, gyere el egyik alkalmunkra és/vagy kövesd Twitter ( https://twitter.com/RLadiesBudapest ) vagy Facebook ( https://www.facebook.com/RLadiesBudapest ) csatornánkat! Ha kérdésed van, segíteni szeretnél a szervezésben vagy előadóként/mentorként megosztanád a tudásodat, keress meg bennünket a budapest@rladies.org e-mail címen.

This is a local chapter of http://rladies.org , a world-wide organization to promote gender diversity in the R community.

Our code of conduct: https://github.com/rladies/starter-kit/wiki... (https://github.com/rladies/starter-kit/wiki/Code-of-Conduct)

Upcoming events (1)

Highlights from the useR! 2019 conference

Needs a location

A useR! 2019 konferencia (http://www.user2019.fr) idén Toulouse-ban került megrendezésre, amely 5 magyarországi résztvevője tart fényképes élménybeszámolót, amelyet követően sörözünk és kötetlenül beszélgetünk. Előadók: Alex Trickey, Bérczi András, Czeller Ildikó, Tarnói Csenge és Daróczi Gergely. A találkozót a Budapest-Users-of-R-Network/BURN meetuppal (https://www.meetup.com/Budapest-Users-of-R-Network/) együtt szervezzük, és sok szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az előadások várhatóan vegyesen magyar vagy angol nyelven lesznek megtartva. English summary: Be prepared to recall some slides of the most inspiring talks of the useR! 2019 conference (http://www.user2019.fr) from Toulouse, see featured photos taken at the networking events, hear some backstage stories of the R gurus shared with us in person after the conference hours but not on Twitter yet. Most talks will be in English. Speakers: Alex Trickey, András Bérczi, Ildikó Czeller, Csenge Tarnói and Gergely Daróczi. This is a joint event with the Budapest-Users-of-R-Network/BURN meetup (https://www.meetup.com/Budapest-Users-of-R-Network/). Korábbi hasonló meetupok / Previous events on useR! conference retrospects: - 2014: https://www.meetup.com/Budapest-Users-of-R-Network/events/185043252 - 2015: https://www.meetup.com/Budapest-Users-of-R-Network/events/222568646 - 2016: https://www.meetup.com/Budapest-Users-of-R-Network/events/232088178 - 2017: https://www.meetup.com/Budapest-Users-of-R-Network/events/241089389 - 2018: https://www.meetup.com/Big-Data-Meetup-Budapest/events/252743344/ Ez a BURN meetuppal közös esemény/This is a joint event with BURN meetup: https://www.meetup.com/Budapest-Users-of-R-Network/events/263996546

Past events (28)

Data Summer Night meetup

Jégkert

Photos (357)

Find us also at