What we're about

Smidigbevegelsen har endret IT-Norge. Scrum-undervisning er en del av pensum på de fleste høgskoler og Regjeringen og DIFI jobber med å få på plass en smidigveileder.

Denne bevegelsen som startet i det små med Oslo XP meetup og Smidigkonferansen, ble organisert av engasjerte ildsjeler som ønsket å skape endring. Men selv om Smidig øker i omfang, så er vi ikke utlærte. Fortsatt har mange virksomheter utfordringer med organisering og ledelse av IT forvaltning og utvikling, såvel som tekniske praksiser.

Smidig Meetup ledes av Smidigkonferansen (smidig.no). Vi ønsker å skape en arena som er lett tilgjengelig hvor du kan møte andre engasjerte smidige evangelister. Velkommen er derfor hele det tverrfaglige teamet for å dele sine utfordringer og ideer.

Vi tar gjerne imot tips om gode foredrag.

Upcoming events (1)

Storskala smidig fra SINTEF og smidige erfaringer fra RiksTV

Tittel: Storskala smidig utvikling: Hva vet vi fra studier? Torgeir Dingsøyr: forsker på prosessforbedring og kunnskapsforvaltning i programvarebedrifter som sjefforsker i SINTEF. Spesielt har han fokusert på smidige utviklingsmetoder, teamarbeid i systemutvikling og store utviklingsprosjekter. Han underviser i systemutvikling som professor II ved Institutt for datateknologi og informatikk ved NTNU. Tittel: Storskala smidig av RiksTV (Mer informasjon kommer) Noen av oss tar en tur opp på Café Laundromat etterpå (5 min spasertur opp til rundkjøringa på Bislett) for litt foring, drikke og diskusjon. Velkommen :-)

Past events (114)

Systemtenkning: Vi spiller ølspillet!

The Scotsman

Photos (211)

Find us also at