Next Meetup

Smidige erfaringer fra NRK og Ciber
I dag kommer Darija Sapozenkova-Hauge fra Ciber for å holde en kickass lyntale om UX-sprint og Hilde Bakkeli fra NRK til å prate om kryssfunksjonelle autonome team. Det var en god stemning sist, så still gjerne spørsmål og møte andre som har lignende interessert og erfaringer som deg. Kanskje du finner din nye jobb via Smidig Meetup? Får tips som løser den nøtta dere jobber med nå? Eller kanskje du kan hjelpe noen andre? Uansett, deling av kunnskap er av det smarteste du kan gjøre denne mandagskvelden!

The Scotsman

Karl Johans g 17, 0159 Oslo · Oslo

Upcoming Meetups

Past Meetups (110)

What we're about

Smidigbevegelsen har endret IT-Norge. Scrum-undervisning er en del av pensum på de fleste høgskoler og Regjeringen og DIFI jobber med å få på plass en smidigveileder.

Denne bevegelsen som startet i det små med Oslo XP meetup og Smidigkonferansen, ble organisert av engasjerte ildsjeler som ønsket å skape endring. Men selv om Smidig øker i omfang, så er vi ikke utlærte. Fortsatt har mange virksomheter utfordringer med organisering og ledelse av IT forvaltning og utvikling, såvel som tekniske praksiser.

Smidig Meetup ledes av Smidigkonferansen (smidig.no). Vi ønsker å skape en arena som er lett tilgjengelig hvor du kan møte andre engasjerte smidige evangelister. Velkommen er derfor hele det tverrfaglige teamet for å dele sine utfordringer og ideer.

Vi tar gjerne imot tips om gode foredrag.

Members (2,001)

Photos (203)

Find us also at