addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

A Teszt & Tea a Magyar Szoftvertesztelői Tanács Egyesület (HTB) által szervezett szoftvertesztelői szakmai rendezvénysorozat.

Etikai kódex:

A Teszt & Tea rendezvények a HTB szervezésében kizárólag a szoftvertesztelés szakmaiságának terjesztéséről, a használt eszközök, módszertanok, tapasztalatok megosztásáról szólhat. Az események kizárólagos szponzora a HTB, kivéve a rendezvény helyszín felajánlásokat. Állás lehetőségek, agresszív termék reklámok megjelenítése, elhangzása, szórólapok és egyéb marketing anyagok elhelyezése, ajándékok osztása tilos a Teszt & Tea rendezvényeken. Kérünk minden kedves résztvevőt ezen etikai szabályok betartására.

Megjegyzés: csak a házigazdának van meg az az előjoga, hogy egy meetup alkalmával két előadást is tartson, a másik kettőnek függetlennek kell lennie. 

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Üdvözöljük a Hungarian Testing Board oldalain!

Recent Meetups

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy