Next Meetup

Agile Open Kitchen bij RIGD-Loxia
Bij RIGD-Loxia werken we al jaren Agile, meestal met Scrum. Ook op afdelingsniveau wordt de werkwijze geaccepteerd en snappen de managers hoe het is om met zelfsturende teams te werken. Er gaan veel dingen goed, die willen we graag laten zien als inspiratiebron. Er kunnen vast ook veel dingen beter, daar heb jij misschien wel een idee van. We zouden graag met jou en 14 anderen een rondje langs onze teams en over onze afdeling willen lopen. Ieder team stelt 10 minuten van zijn tijd beschikbaar om vragen te stellen en te laten zien hoe ze werken op het vlak van Agile. Na deze wandeling langs onze teams, willen we graag samen sparren over wat opvalt. Plaatsen zijn beperkt, we kunnen moeilijk met 50 man over onze afdeling lopen. Schrijf je svp alleen in als je echt van plan bent te komen. Agenda: 15:30-16:00 inloop 16:00-17:00 rondje langs de teams en over de afdeling 17:00-17:30 samen napraten

RIGD-LOXIA

Godebaldkwartier 385 · 3511 DT Utrecht

2 comments

Upcoming Meetups

Past Meetups (173)

What we're about

Public Group

We zijn een onafhankelijke organisatie van en voor Agile practisanten in Nederland. Het is onze missie om het toepassen van Agile principes en praktijken te promoten. Deze website is een van de middelen om dat te bereiken.

We are an independent organization of, and for Agile practitioners in the Netherlands. It is our mission to apply Agile principles and promote practices. This website is one of the means to achieve that.

Members (2,406)

Photos (751)

Find us also at