Next Meetup

Agile Coffee Nijmegen
Ben je actief in een rol als Scrum Master, Product Owner, Developer of Project Manager? Of heb je interesse in deze rollen of in onderwerpen als Scrum, Lean en Agile? Wees dan van harte welkom in het centrum van Nijmegen om met elkaar te sparren! In deze meetup behandelen we alle onderwerpen die de bezoekers zelf aandragen volgens het 'Lean Coffee' format voor vergaderingen. Wij zorgen binnen het pand van BliXem Internet voor versgemalen koffie, warme stroopwafels en alcoholische versnaperingen om er - net als bij de vorige edities - weer een leerzame en informele sessie van te maken. Meld je dus snel aan!

BliXem Internet

Oranjesingel 76 · Nijmegen

1 comment

Upcoming Meetups

Past Meetups (184)

What we're about

We zijn een onafhankelijke organisatie van en voor Agile practisanten in Nederland. Het is onze missie om het toepassen van Agile principes en praktijken te promoten. Deze website is een van de middelen om dat te bereiken.

We are an independent organization of, and for Agile practitioners in the Netherlands. It is our mission to apply Agile principles and promote practices. This website is one of the means to achieve that.

Members (2,603)

Photos (840)

Find us also at