Skip to content

Identity Server + AI med Azure

Photo of Jakob Lithner
Hosted By
Jakob L. and 2 others
Identity Server + AI med Azure

Details

17:00 Registrering med tilltugg

17.25 Välkommen

17.30 Implementera Security Token Service (Andreas Jonsson, Squeed)
De flesta applikationer behöver veta vem användaren är och vilka rättigheter den har i ett system. För att slippa skriva kod för autentisering och auktorisering i alla applikationer kan man istället centralisera detta ansvar till en Security Token Service (STS). Identity Server är ett ramverk för att implementera en egen STS effektivt med ASP.NET Core. Andreas arbetar med lösningar baserade på Identity Server i ett plattformsteam på Volvo och delar sina erfarenheter utifrån detta.

18:20 AI med Azure (Jacob Lundberg, Squeed)
Azure erbjuder idag en svit av AI-tjänster som möjliggör enkel tillgång till artificiell intelligens i applikationer utan krånglig installation eller dyr hårdvara. Hur implementerar man dessa tjänster, vilka tekniska överväganden är nödvändiga och vilka praktiska användningsområden finns? Genom dessa frågor kommer vi att utforska möjligheterna och utmaningarna med att integrera AI i Azure-plattformen.

19.20 Mingel
De som vill får gärna stanna kvar efteråt för umgänge med öl eller annan dryck i vår bar.

Andra meetups som kan vara av intresse för dig:

  • FrontendForum Göteborg - https://www.meetup.com/FrontendForum-Goteborg/
  • Agila Testare - https://www.meetup.com/Agila-Testare/
  • Javaforum (https://www.meetup.com/Javaforum-Goteborg)
COVID-19 safety measures
Event will be indoors
Observera att detta är ett event på plats. Alla som kommer bör iaktta normal försiktighet med distans och handsprit. Är man sjuk stannar man hellre hemma.
The event host is instituting the above safety measures for this event. Meetup is not responsible for ensuring, and will not independently verify, that these precautions are followed.
Photo of nForum group
nForum
See more events
Packhusplatsen 2 · Göteborg
FREE
13 spots left