Next Meetup

It's Unreal!
Kjetil Granlien kommer nedover og skal fortelle om Unreal Engine. Det blir gjennomgang av de viktigste delene for å komme igang med spillutvikling. Dette inkluderer animasjon, visuelle effekter, level design, visual scripting, AI verktøy. Vi kommer også innom multiplayer, dedicated servers og html5. Denne gangen skal vi være hos Nexus E-sport som er en ny kafe for spillinteresserte i Kristiansand. Etter foredraget blir det mulighet til å prøve SNES og NES mini for de som ønsker! Vi starter som vanlig med mat kl. 17.30 og går videre til foredraget ca. kl. 18.00. Vi står for maten - det er mulig å kjøpe drikke (inkl. øl) i lokalet.

Nexus Esport

Dronningens gate 66 · Kristiansand

2 comments

  Past Meetups (17)

  What we're about

  Norwegian .NET User Group - NNUG - er en uavhengig brukergruppe for utviklere som jobber med Microsofts .NET teknologier. Formålet med NNUG er å utveksle erfaringer om .NET, gi råd og fokusere på best practises. Målgruppen for NNUG er utviklere og arkitekter.

  NNUG er representert med avdelinger over hele landet:

  NNUG Online (http://nnug.no/Online-Moter/)
  NNUG Oslo (http://nnug.no/Avdelinger/Oslo/)
  NNUG Bergen (http://bergen.nnug.no)
  NNUG Stavanger (http://nnug.no/Avdelinger/Stavanger/)
  NNUG Haugesund (http://nnug.no/Avdelinger/Haugesund/)
  NNUG Kristiansand (http://nnug.no/Avdelinger/Kristiansand/)
  NNUG Trondheim (http://nnug.no/Avdelinger/Trondheim/)
  NNUG Vestfold (http://nnug.no/Avdelinger/Vestfold/)

  Er det ingen lokalavdeling der du bor? Hvorfor ikke starte en ny avdeling? Les mer om hva som skal til (http://nnug.no/Om-NNUG/Starte-ny-avdeling/), og hva som forventes.

  Members (182)

  Photos (36)