Next Meetup

Kom å hør om Microsoft Orleans
• Hva skal skje. Endelig et møte I NNUG igjen. Vi prøver å start opp igjen etter en lengre dvale. Møte er sponset av GIG Norge https://www.gig.com/. Bård Eik-Hvidsten fra GIG Norge kommer og skal demonstrere Microsoft Orleans https://dotnet.github.io/orleans/ • Agenda: 17:30: Mat og mingling 18:00: Presentasjon om Microsoft Orleans med Bård Eik-Hvidsten Vi setter også av 10 minutter til årsmøte i NNUG Kristiansand med valg av nytt styre. Håper mange ønsker å bli igjen etter presentasjonen for hyggelig nerdeprat. • What to bring Godt humør og nysgjerrighet. • Info om hva som vil bli presentert Microsoft Orleans er et rammeverk som forenkler utviklerens jobb når du trenger et system som har behov for følgende egenskaper: - Scalable by Default - Du kan skalere til hundrevis av servere - Low Latency - hold state i minnet slik at du får superrask responstid (spesielt på oppgaver som kjøres ofte) - Simplified concurrency - Programmer "single threaded" C# kode som bruker asynkrone kall mellom objektene og sikre deg at meldinger/kommandoer blir håndtert i rekkefølgen de kommer inn. Det vil bli noe kodegjennomgang, men primært på enkle scenarier. I tillegg vil det bli en gjennomgang av hvordan arkitekturen ser ut på løsningene i GiG, og noe om hvilke utfordringer en har støtt på etter rundt ett års drift og utvikling. GiG stiller med flere av utviklerne og kan svare på spørsmål fra salen, så det blir nok en fin runde med Q&A. Håper å se mange, og det trengs ingen forkunnskaper for å få utbytte av det store bildet.

Tangen Babord

Tangen 76 · Kristiansand

  Past Meetups (14)

  What we're about

  Public Group

  Norwegian .NET User Group - NNUG - er en uavhengig brukergruppe for utviklere som jobber med Microsofts .NET teknologier. Formålet med NNUG er å utveksle erfaringer om .NET, gi råd og fokusere på best practises. Målgruppen for NNUG er utviklere og arkitekter.

  NNUG er representert med avdelinger over hele landet:

  NNUG Online (http://nnug.no/Online-Moter/)
  NNUG Oslo (http://nnug.no/Avdelinger/Oslo/)
  NNUG Bergen (http://bergen.nnug.no)
  NNUG Stavanger (http://nnug.no/Avdelinger/Stavanger/)
  NNUG Haugesund (http://nnug.no/Avdelinger/Haugesund/)
  NNUG Kristiansand (http://nnug.no/Avdelinger/Kristiansand/)
  NNUG Trondheim (http://nnug.no/Avdelinger/Trondheim/)
  NNUG Vestfold (http://nnug.no/Avdelinger/Vestfold/)

  Er det ingen lokalavdeling der du bor? Hvorfor ikke starte en ny avdeling? Les mer om hva som skal til (http://nnug.no/Om-NNUG/Starte-ny-avdeling/), og hva som forventes.

  Members (132)

  Photos (28)