Online Tuesday #72: Digitale transformatie

online tuesday
online tuesday
Public group
Location image of event venue

Details

De versnellende impact van digitale technologieën heeft geleid tot een toenemende kloof tussen wat mensen willen in dit digitale tijdperk en wat bedrijven daadwerkelijk in staat zijn te bieden. Verwachtingen van klanten veranderen met elk innovatief product en iedere nieuwe dienst. Bijzondere digitale ervaringen die zij opdoen bij het ene bedrijf, verlangen zij ook van uw organisatie. Ben jij in staat de digitale wensen van klanten te beantwoorden? En hoe verwezenlijk jij digitale transformatie in jouw organisatie, van strategie tot en met executie? Wij vertellen het je op 12 september a.s. Of beter gezegd: onze sprekers.

Sprekers

• Sohrab Hosseini (https://nl.linkedin.com/in/sohrabhosseini), cto future technologies bij Transdev (https://www.transdev.com/en/). Sohrab is een marketeer vanuit de technische hoek. Hij is ervan overtuigd dat techniek marketing alleen maar versterkt. Hij zal in zijn presentatie vooral hebben over correct gebruik van technologie en concrete voorbeelden van Transdev aanhalen om dit duidelijk te maken.

• Marco van Davenhorst (http://linkedin.com/in/marcovandavenhorst), hoofdredacteur van Food Reporter (https://foodreporter.nl/)(onderdeel van Bidfood). Marco heeft meerdere jaren op de e-commerce afdeling van Bidfood gewerkt en intensief meegewerkt aan de digitale transformatie van het bedrijf. Hij zal vanuit zijn eigen specialisme deze transitie bespreken.

• Victor Pikula (https://nl.linkedin.com/in/vpikula), cloud solution architect of software development bij Microsoft (https://www.microsoft.com/nl-nl/cloud-platform/). Victor heeft jarenlang ervaring op het gebied van IT en beschrijft zichzelf als "geek and programmer since Philips MSX". Hij neemt ons mee in ‘the future of cloud platforms’ en hoe je organisaties kan helpen bij hun digitale transformatie.

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag, dinsdag 15 augustus, om 15 uur. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Je kunt je inschrijven via Meetup! (https://www.meetup.com/onlinetuesday/events/241303946/)

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners en sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U (http://www.traffic4u.nl/), Newpeople (http://www.newpeople.nl/) en DQ&A Media Group (http://www.dqna.com/en/) en gesponsord door Oracle Marketing Cloud (https://www.oracle.com/marketingcloud/index.html) en CX Company (https://www.cxcompany.com/).