addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Husk Smidig 2014

From: Johannes B.
Sent on: Monday, September 29, 2014, 4:39 PM
Årets Smidigkonferanse - Smidig 2014 - 27. og 28. oktober

 

Smidigkonferansen har gleden av å invitere til inspirasjon og deling. Bli med på Smidig 2014 på Radisson Blu Plaza den 27. - 28. oktober.

 

Det er kun noen uker til - så her er det ingen grunn til å vente - registrer deg på http://2014.smidig.no/users/sign_up nå!



Smidig 2014 Keynotes i år:

  • Jim Benson - oppfinneren av Personal Kanban.
  • Henrik Kniberg - Agile/Lean coach @Crisp som snakker om Spotify.

 

Nytt av året er det at vi vil også prøve fishbowl!

 

Har du noe å dele?

I fjor hadde vi 61 lyntaler, 3 foredrag, 5 workshops og 2 keynotes! Kunne du tenke deg å holde en lyntale/ws på Smidig 2014, eller kjenner du noen andre som burde gjøre det? Vi har allerede begynt å akseptere lyntale- og workshopforslag. Se http://2014.smidig.no/talks/list og følg med på Twitter og Facebook!

 

Ved spørsmål, ta kontakt med oss på epost [address removed].

 

Vi gleder oss til å se deg på Smidig 2014.

Med vennlig hilsen,

 

Smidigkonferansen

2014.smidig.no

People in this
group are also in: